Обява

Свий
Няма добавени обяви.

чероки 2.5 ТД и полиуретанови тампони,внос?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• чероки 2.5 ТД и полиуретанови тампони,внос?

колеги , преди няколко днеи при оглед на ходовата част на колата се оказа че повечето тампони са и сдали багажа и са за смяна... реших че е по добре да сложа полиуретанови, но от сервиза в последствие ми казаха че не могат да намерят защото вносителите с които работят и към които са направили запитване нямали такива за XJ и не внасяли.
    ситуацията е такава:имам кой да ми ги напазарува в щатите или ЮК и да ми ги прати, но не мога да се ориентирам много сред офертите дето намирам по нета. различни фирми, идея си нямам стоката дали е качествена и дали си струва. примерно тези :http://www.suspensionconnection.com/...n/1-2004J.html ; http://www.suspensionconnection.com/...tion/to=r.html
    струва ли си да поръчам тоз чаркалък от чужбина или има шанс да го поръчам на наша фирма която да го внесе тук? или да не се занимавам и да сложиме гумени тампони?

интересува ме дали някой с чероки е отиграл мероприятието.приемам съвети с благодарност.
    не бързам за никъде...
    XJ 2.5TD '98

До: чероки 2.5 ТД и полиуретанови тампони,внос?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Jeep-...spagenameZWD1V

Колега, разрових се по проблема ти и гледам има разни полuоретанови тампони за тебе в Ebay. Линка е само за "мостра". Тия пращат навсякъде по света и ползват УСПС / американските пощи /. Намери си това, което ти трябва и ги питай за колко ще ти го доставят до вас. Плащането с кредитна карта. Виж и във форума, май че имаше някой, който ги продаваше. Успех!
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
      http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Jeep-...spagenameZWD1V

Колега, разрових се по проблема ти и гледам има разни полuоретанови тампони за тебе в Ebay. Линка е само за "мостра". Тия пращат навсякъде по света и ползват УСПС / американските пощи /. Намери си това, което ти трябва и ги питай за колко ще ти го доставят до вас. Плащането с кредитна карта. Виж и във форума, май че имаше някой, който ги продаваше. Успех!
      то си пише, 24$ е доставката..........

ето по-пълен кит с доставка 77$

трябва регистрация в paypal и после плащането лесно. идват на митница обаче.......

виж, питай Sparkybg, май знае линк на български вносител

Коментар

имам вече тампоните - благодаря за помоща на петър близнака...
        остава тези дни да ги монират.ето и един ПДФ със снимки на описа и инструкциите, може на някой да са от полза, де да знам :http://renai.kicks-ass.net/muu/tamponi.pdf
        не бързам за никъде...
        XJ 2.5TD '98

Коментар

От: До: чероки 2.5 ТД и полиуретанови тампони,внос?

колега и аз имам същият проблем с втулките за гранд чероки може ли да ми дадеш някакъв телефон за връзка с петър близнака

Коментар

темата е от преди 7г. нямам телефон, но близнака има профил във форума. хората принципно не се занимават с внос а с ъпгрейдване на машини.внос може да направи "жоро цска"...
            не бързам за никъде...
            XJ 2.5TD '98

Коментар

Първоначално публикуван от cvetelina87 Преглед на мнение
              колега и аз имам същият проблем с втулките за гранд чероки може ли да ми дадеш някакъв телефон за връзка с петър близнака
              Понеже си младши учасник и може да не те пусне до профилите, това е темата за доставките Поръчка на части за Джипките от Rockauto.com.
              П.П. Какъв е проблема с твоя "Гранд"?
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

От: чероки 2.5 ТД и полиуретанови тампони,внос?

Калине дано имаш късмет, моите наблюдения към китовете с полиуретан бушинг са негативни. Много по-бързо стават негодни от оригиналните тампони (повтарям оригиналните а не най евтиния китаец или мексиканец).
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:105859870.jpg
Прегледи:1
Размер:158.6 КБ
ID:5699355

Име:105859905.jpg
Размер:154.4 КБ
ID:5699356

Име:105859918.jpg
Размер:170.4 КБ
ID:5699357

Име:105859921.jpg
Размер:173.7 КБ
ID:5699358

Те това нещо въпросното се разпиля за по-малко от година...
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                  ... моите наблюдения към китовете с полиуретан бушинг са негативни. Много по-бързо стават негодни от оригиналните тампони (повтарям оригиналните а не най евтиния китаец или мексиканец). ...
                  +1 Макар и не конкретно на китове за Jeep, а за Нисан, но наблюденията ми са същите, поради което бързо се преориентирах към качествени стандартни тампони и сайлент втулки.
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

+1. На 30 000км. с лифт кит RANCHO, се разчупи единият от задните полиуретанови тампони на долните носачи, след един по сериозен преход. Предполагам, че качеството при другите китове е сходно. Препоръчвам оригиналните.

Коментар

.... бушинг ...
                      Т'ва к'во е?

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                        Т'ва к'во е?
                        На русизъм някакъв ми звучи.

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                          Т'ва к'во е?
                          Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
                          На русизъм някакъв ми звучи.
                          Е какво-какво - тампон на ингилизки, що са прайти на луди?
                          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                            що са прайти на луди?
                            Заради родния ни език - Български (с главна буква)
                            П.П. Имам си един спомен от зората на демокрация където един чичко ( мастит външнотърговец от "ония" дето хем бяха служители на 2-3 служби, хем деца на "верни наши другари" и се смятаха за богоравни) продаде на дифф сеУянин боя за кола без "хертер" и хич не си даде труд да му обясни че "хертер" е втвърдител, и че без него не става (нищо че е в отделна опаковка и с отделна цена), та яде демократични шамари........

Коментар

Калине дано имаш късмет, моите наблюдения към китовете с полиуретан бушинг са негативни. Много по-бързо стават негодни от оригиналните тампони (повтарям оригиналните а не най евтиния китаец или мексиканец).
                              [ATTACH=CONFIG]847940[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]847941[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]847942[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]847943[/ATTACH]

Те това нещо въпросното се разпиля за по-малко от година...
                              Да кажа и аз , това нещо си има поддръжка по-висока от цената му !!! На всеки ..... км. почистване и тъко пресмазване със специална гряз (греес) , както казваше боцмана на бойния кораб в казармата . Сигурно там някъде го пише !!!
                              Полиуретановите втулки искат точно това за да не се износват , добър ден .
                              П.П. Същото се отнася и за спортните или активни амортесьори , едно дъстезание и след това обслужване , те не са вечни (козата си сака пръч) !!!
                              Последно редактирано от edirangelov; 22-01-16, 23:45.
                              Еди Рангелов : 0885 088 444
                              Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X