Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хайде да се съберем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Хайде да се съберем

Аз съм за Трявна! Между другото, снимката от профила ми е правена точно на един от хълмовете над Трявна! Имаме вила в едно село наблизо. Ако станат нещата мога да приема и гости for free.Мястото е разкошно за offroad! Само, че у вилата условията са като от средновековието. Няма водопровод в селото, но чешми колкото щеш наблизо!
    Jeep Cherokee XJ `91
    "... До 9 Септември 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст!
    След девети той направи съдбоносната крачка напред!..."

Коментар

Първоначално публикуван от Vato Преглед на мнение
      "Узана" според мен е добро място. Пък е и географският център на България.Миналото лято бях там на "Националния събор на ловците" по случай 110г. организирано ловно движение в България и ми хареса!
      Широки поляни, става и за палатки.
      Дааааа , добре е на `Узана` , и на Трявна не е лошо или Жеравна (да е по-близо на колегите от ЮГ-а ) Идеята ми допада , но няма ли да се превърне във нов национален събор .Тази година ако се организира нещо подобно сигурно ще е в Габрово. Миналата година нали събора щеше да е на `Узана` ама го преместиха (по технически причини), а за тази година още нищо не се чува .
      ‎По 2 литра са само млякото и сока !
      WJ 4.7

Коментар

Извинявам се за недоглеждането си По неизвестни за мен причини не съм забелязал , че темата е във форум `JEEP`. Моля модераторът да постъпи както е необходимо .
        ‎По 2 литра са само млякото и сока !
        WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
          Извинявам се за недоглеждането си По неизвестни за мен причини не съм забелязал , че темата е във форум `JEEP`. Моля модераторът да постъпи както е необходимо .
          Защо пък да не присъствате и на събор на /Х/американските /Х/автомобили, няма нищо лошо. А на национален събор, като дойде време пак ще присъстваме.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Аз съм за !!!В крайна сметка Трявна - Узана са 40-50 км . И двете места са красиви.Само обявете дата.А за редуване северна южна България също съм за.Има толкова много хубави и интересни места, за които даже и не подозираме, а си заслужава.Малко по труден е момента с организацията на нощувки,ресторантчета но и това се решава.Трябва само около седмица предварително да се знае колко хора ще дойдат... и малко "тичане" и развъртане на телефони....
            Grand Cherokee 2.5 TD Limited 1996 г.
            Citroen ZX 1.8 i 1996 г.
            Suzuki Swift 1.0 1989 г.

Коментар

Нощувките са лесни стига да не е около празник, ресторантите също (поне за Трявна).

Коментар

Броите и мен идеята е чудесна кажете кога и каде!!!А до тогава безавариини километри
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Предложението не е лошо. Но, за подобно събиране е необходима по-сериозна организация и предварителни уговорки, само ентусиазъм не стига. Нека да не правим експресни и самодейни изпълнения, никой не ни гони. Ще дойде моментът - това е ясно. И тогава събитието ще бъде приятно и полезно на всички (надявам се).

ПП. Вие записахте ли се тук: Само за собственици на АМЕРИКАНСКИ 4х4?
                  Последно редактирано от nickbochev; 13-02-09, 00:27.
                  proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                    Предложението не е лошо. Но, за подобно събиране е необходима по-сериозна организация и предварителни уговорки, само ентусиазъм не стига. Нека да не правим експресни и самодейни изпълнения, никой не ни гони. Ще дойде моментът - това е ясно. И тогава събитието ще бъде приятно и полезно на всички (надявам се).

ПП. Вие записахте ли се тук: Само за собственици на АМЕРИКАНСКИ 4х4?
                    При мен не се отваря...

Коментар

Първоначално публикуван от gubislav Преглед на мнение
                      При мен не се отваря...
                      Пробвай пак, обаче с този линк: http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=3465

Тук също може да се види за подобна инициатива: Сбирка на собствениците и феновете на американски автомобили
                      Последно редактирано от nickbochev; 13-02-09, 00:53. Причина: линк
                      proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                      NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                      Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X