Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хайде да се съберем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хайде да се съберем

Вчера ми се наложи да запазвам места за спане на Трявна и трябва да ви кажа, че е е адски евтино и има много хубави къщи, хотели, вили и апартаменти. Как ви се струва идеята като се раззелени малко (март-април) да се съберем (с деца, жени, мъже, животни...) и да си организираме забава?
    http://www.tryavna.bg/

До: Хайде да се съберем

Абсолютно за
    Grand Cherokee WJ 4.7 V8
    Това е положението.

Коментар

е само ние ли сме ентусиазирани...?
      Извинявам се, ако темата е неудачна или е трябвало да я публикувам на друго място... Модераторите могат да я модерират както сметнат за нужно.

Коментар

Без да ви обезсърчавам - имаше вече подобни инициативи и много хора се изсилиха, но малко участваха...

Коментар

Идеята е страхотна!
          Подкрепям!

Коментар

По това време може и със "STEYR"-a да дойда, ако не вали !

Коментар

Тъкмо ще има кой да ме дърпа ако ПАК закъсам... аз ще си нося твърдата връзка, която си направих в Румъния...

Коментар

Имам много голямо желание да се съберем!
                Проблема е , че сбирките все се правят в северна България и разстоянието е голямо почти за всеки.
                Смятам , че е време да се организира една сбирка в южна България по средата между София и Бургас - примерно Пловдив,Асеновград , Бачковския манастир или Пампорово.
                Да е удобно за повечето хора , желаещи да присъстват на събитието.
                Просто предлагам - Вие решавате.
                ________________________________________________________________________________________
                Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
                HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Първоначално публикуван от Ba4e Mite Преглед на мнение
                  Имам много голямо желание да се съберем!
                  Проблема е , че сбирките все се правят в северна България и разстоянието е голямо почти за всеки.
                  Смятам , че е време да се организира една сбирка в южна България по средата между София и Бургас - примерно Пловдив,Асеновград , Бачковския манастир или Пампорово.
                  Да е удобно за повечето хора , желаещи да присъстват на събитието.
                  Просто предлагам - Вие решавате.
                  Хайде де! Чак пък Пампорово! Та то ми е само на 350 км. от къщи. И е на толкова км. и от Пазарджик нали? А Ако колеги от Добрич примерно пожелаят да присъстват, значи трябва нейде по средата на трасето да си вземат хотел, за да не замръкнат.

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                  "/около Пловдив- мое мнение/ "само ако присъединиш част от Гърция и Турция към Източна Румелия, само тогава Пловдив ще се получи по към центъра на БГ.

Съпругата ми се довлачи от Слънчев Бряг и ходи да сменя Витарата за Джипа, а на Вас Ви се иска национална сбирка да се проведе едва ли не на Ваш'та улица.
                  Това последното изречение беше за онази среща при Коко в Априлци, която наш'те колеги Хамериканци я отсвириха.
                  http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...0%EA%E0&page=4
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

И аз съм за,само кажете кога точно

Коментар

Аз предлагам наистина да е някъде около центъра на Бг. Примерно: Троян, Априлци, Габрово, Узана, Трявна, за да бъде на всички достъпно след не-повече от 3-4 часа път.
                      А вижте колегите със Сузитата колко са задружни:
                      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=48017
                      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Предложението ми за Трявна беше импулсивно и може би необмислено, за което се извинявам. Ако някой има по-добро предложение, аз съм ЗА. Наистина би било по-добре да е централно място, с оглед на това, че има хора, на които ще им се наложи да пътуват дълго... А колко до ден - най-добре би било според мен събота и неделя.

Коментар

Хайде де! Чак пък Пампорово! Та то ми е само на 350 км. от къщи. И е на толкова км. и от Пазарджик нали? А Ако колеги от Добрич примерно пожелаят да присъстват, значи трябва нейде по средата на трасето да си вземат хотел, за да не замръкнат.

Това последното изречение беше за онази среща при Коко в Априлци, която наш'те колеги Хамериканци я отсвириха.
                          http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...0%EA%E0&page=4
                          Колега, от горе казаното личи заинтересоваността ти да се съберем повечко хора и да е еднакво близко за всеки.
                          Излишно е да спорим къде е най удобно.
                          Естествено е в такива моменти интелегентни хора , като тебе да реагират по този начин.
                          Желанието ми беше да се дискутира предложението за среща в южна България. Твоето мнение го разбрахме, затова дай възможност и на другите участници да си кажат думата.
                          Пловдив е на ~ 150км от София-магистрала,
                          ~ 250км от Бургас
                          ~ 100км от Смолян и родопските градове, където има много съфорумници, които не могат да ходят на сбирки оттатък Балкана , поради голямото разстояние.
                          Целта е да се редуват мероприятията в северна и южна България с цел по-голяма достъпност за съфорумниците.
                          Бъди Здрав!
                          ________________________________________________________________________________________
                          Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
                          HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Аз предлагам наистина да е някъде около центъра на Бг. Примерно: Троян, Априлци, Габрово, Узана, Трявна, за да бъде на всички достъпно след не-повече от 3-4 часа път.
                            А вижте колегите със Сузитата колко са задружни:
                            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=48017
                            нормално е да са задружни...това са сузуки маниаци .като направят нещо всички го чуват и наи -важното няма УПРЕЦИ или ПОУЧИТЕЛНИ СЪВЕТИ
                            понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                            JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                            Honda Shadow VLX 600 - 1999
                            FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                            Влади

Коментар

"Узана" според мен е добро място. Пък е и географският център на България.Миналото лято бях там на "Националния събор на ловците" по случай 110г. организирано ловно движение в България и ми хареса!
                              Широки поляни, става и за палатки.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X