Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Самодеен лифт с подръчни материали (почти за без пари) и 3" отзад

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Самодеен лифт с подръчни материали (почти за без пари) и 3" отзад

Заварките са хубави ама малко.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
      Заварките са хубави ама малко.
      Какви били.
      Малко хубави или малко като количество.

Коментар

пак го забатачиха колегата какво толкова е направил пробал е този вариантвсеки не може да купува окачвания за 1200 3000 лвче и повече ама нейсе скоро четох за механичен заден блокаж на сузуки одзивите бяха пощи същите явна няма интерес някой нещо да направи ново без пари
        ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
          пак го забатачиха колегата какво толкова е направил пробал е този вариантвсеки не може да купува окачвания за 1200 3000 лвче и повече ама нейсе
          Като не може да купува, да почете малко и да го направи пак без пари ама правилно.

Коментар

Колега, поздравявам Ви за желанието да се справите със собствени сили.
            - Може и да не е перфектно,но след тествания ще видиш поведението на колата.Пробите не се броят-важен е резултата.
            -Много често за крайно язвителните забележки,има определен мотив,но това е друга тема.
            -А има и такива ,които знаят и могат ,но май скоро не са чели мотото на форума. Церберите се кокорят и лаят на аба.

Коментар

искам да питам дали се променя возиятя или става по стабилен аз сложих по оше един амортисиор от зад и сега много друса маи и аз ше сложа прожини

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
                пак го забатачиха колегата какво толкова е направил пробал е този вариантвсеки не може да купува окачвания за 1200 3000 лвче и повече ама нейсе скоро четох за механичен заден блокаж на сузуки одзивите бяха пощи същите явна няма интерес някой нещо да направи ново без пари
                Колега аз също на моя Черок сам си го правих,но извинявай четох доста за направата му,а и имам познания по физика,термоденамика съпромат.А ако ги нямъх щях или да попитам или да прочета.Моя лифт твърдя,че беше доста успешен,но доста безмистлен.Постигнах само това,че да събера гуми 32'' и да плаша хората по улиците.А ако тръгна да говоря за артикулация,ходове и возия и какво ли още не съм постигнал само една голяма "0".Но аз имам база къде да правя всичко и къде да творя.Ако нямах веднага щях да си поръчам ново,а ако нямах пари щях да си събера и тогава да поръчам.Затова моя съвет към колегите,които смятат да правят тъй наречените "сиромашки самоделни лифтове" ,не се занимавайте с глупости.Това е загубена кауза.
                [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
                [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
                [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
                [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Първоначално публикуван от cyklon Преглед на мнение
                  Колега аз също на моя Черок сам си го правих,но извинявай четох доста за направата му,а и имам познания по физика,термоденамика съпромат.А ако ги нямъх щях или да попитам или да прочета.Моя лифт твърдя,че беше доста успешен,но доста безмистлен.Постигнах само това,че да събера гуми 32'' и да плаша хората по улиците.А ако тръгна да говоря за артикулация,ходове и возия и какво ли още не съм постигнал само една голяма "0".Но аз имам база къде да правя всичко и къде да творя.Ако нямах веднага щях да си поръчам ново,а ако нямах пари щях да си събера и тогава да поръчам.Затова моя съвет към колегите,които смятат да правят тъй наречените "сиромашки самоделни лифтове" ,не се занимавайте с глупости.Това е загубена кауза.
                  Хмъъ... с това ново окачване какво повече ще постигнеш? Освен по големи ходове. Ама с колко? Айде да видиме на един см. ход колко кинти?

Коментар

Тука май доста объркахте нещата!! Най-добрите резултати в окачването се постигат не с готови лифт китове а с отделни елементи правилно подбрани от различни марки и повечето детайли се изработват ръчно.
                    За това спор няма. Тук говорим за друго и като гледам вече има и други виждат "направена" кола , супер е станало давайте така се прави всичко е перфектно, само че никой няма да пише тук за последиците да не говорим за поведение на пътя за в гората не ми се мисли

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                      Тука май доста объркахте нещата!! Най-добрите резултати в окачването се постигат не с готови лифт китове а с отделни елементи правилно подбрани от различни марки и повечето детайли се изработват ръчно.
                      За това спор няма...
                      С това съм съгласен. Няма как само от по дълги пружини и амортесьори, ама със същия ход да дойдат по големи ходове.
                      Проблема не е толкова в стандартното окачване и подложките, а че почти винаги старото е амортизирано. А вече сравнението между амортизирано стандартно окачване и ново тунниг окачване е категорично в полза на новото.

Коментар

Влади, тая подложка ти си я пуснал:
                        http://jeep.avtograd.ru/Cherokee/cha...ont_spacer.htm)
                        Тая подложка се явява удължение на пружината. В долната част се заклинва в пружината, а в горната част се заклинва в пресечения конус.
                        Това заклинване с тръба дебела 4мм. и вътрешно Ф 92 мм., няма как да го получиш. Горе си прикапал тръбата, айде ще я завариш. Ама долу как си заклинил пружината към тръбата със заглушката? Ако не си направил същия пресечен конус както горе, лошо! Сваляш и изработваш две подложки, като на скицата!
                        Отделно май трябва да подлагаш и на противоударния тампон.
                        Поздрави и не се сърди!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X