Здравеите ! понеже експериментирам с окачването, много от Вас ще сметнат това за глупаво,но при мен имаше остра нужда от вдигането на задната част на джипа. Ненамерих ресьори с които да ги сменя старите а много от Вас ме посъветваха да не ги шпренгвам , реших да сложа пружина между ресьора и купето. така и направих.
Първия етап - подготовка на материалите :
1.тръба дебела 4мм и диаметър 120 мм , изрязах 4 пръстена с височина на пръстена 30 мм
2. ламарина с дебелина 4мм изрязох дъна за тези пръстени да се получат от рода на купички . дъната са заварени .
3. намиране на подходящи пружини...понеже при мен избора не беше кои знае колко богат намерих от соц.возило(не знам каква е марката обаче на возилото).
втори етап
1. след заварянето на купичките към гредата на купето (5 "капки" с ЦО-то) се подлагат гумени тампони на опел кадет - от задните пружини
2. пружините се стягат със скоби за да си влезат в новите легла.
3. удължават се амортисьорите (в моя случаи 15 сантиметра) . амортисьорите ги смених : от Тойота лендкруизър (не знам модел-като на Джамбазов годзилата)
ъгъла на карето не се промени (?)
за предната част.
материали :
1.тръба 100 мм , с дължина 80 мм - 2 броя и две дъна от 4мм ламарина
2.на дъната се направиха отвори с диаметъра на тампона (не знам как се казва) , които ограничава хода на моста нагоре към купето (стопер ли е какво е не знам)
3. дъната се заварят към тези 2 броя тръби - става този фланец които се стругова за предните пружини (размерите са дадени : http://jeep.avtograd.ru/Cherokee/cha...ont_spacer.htm)
след което се нанизва всичко по обратен ред.
4. свива се пружината със скоби за пружини.
5. удължават се биалетките колкото са фланците и се монтират.
6. удължават се амортисьорите с колкото е необходимо ( при мен се получи чисто отпред лифтиране на 9 сантиметра
снимковия материал утре откраи до краи.
Първия етап - подготовка на материалите :
1.тръба дебела 4мм и диаметър 120 мм , изрязах 4 пръстена с височина на пръстена 30 мм
2. ламарина с дебелина 4мм изрязох дъна за тези пръстени да се получат от рода на купички . дъната са заварени .
3. намиране на подходящи пружини...понеже при мен избора не беше кои знае колко богат намерих от соц.возило(не знам каква е марката обаче на возилото).
втори етап
1. след заварянето на купичките към гредата на купето (5 "капки" с ЦО-то) се подлагат гумени тампони на опел кадет - от задните пружини
2. пружините се стягат със скоби за да си влезат в новите легла.
3. удължават се амортисьорите (в моя случаи 15 сантиметра) . амортисьорите ги смених : от Тойота лендкруизър (не знам модел-като на Джамбазов годзилата)
ъгъла на карето не се промени (?)
за предната част.
материали :
1.тръба 100 мм , с дължина 80 мм - 2 броя и две дъна от 4мм ламарина
2.на дъната се направиха отвори с диаметъра на тампона (не знам как се казва) , които ограничава хода на моста нагоре към купето (стопер ли е какво е не знам)
3. дъната се заварят към тези 2 броя тръби - става този фланец които се стругова за предните пружини (размерите са дадени : http://jeep.avtograd.ru/Cherokee/cha...ont_spacer.htm)
след което се нанизва всичко по обратен ред.
4. свива се пружината със скоби за пружини.
5. удължават се биалетките колкото са фланците и се монтират.
6. удължават се амортисьорите с колкото е необходимо ( при мен се получи чисто отпред лифтиране на 9 сантиметра
снимковия материал утре откраи до краи.
Коментар