здравейте,
от няколко седмици ми се нацепи предното стъкло и размерите на цепките придобиват все по-големи размери Та, въпроса ми е следният - някой сменял ли е скоро преден прозорец , демонтажа труден ли е ? Дочувам , че на Джийп уплътненията били залепени яко за купето и стъклото....? Идеята ми е да прехвърля от единия джип на другия предното стъкло , ще трябва да купя евентуално ново уплътнение. В Кобра не ми се ходи , там претупват нещата . Имам си гараж , където може стане поставянето на топло , та нещата опират до техника на демонтаж-мопнтаж
 Та, въпроса ми е следният - някой сменял ли е скоро преден прозорец , демонтажа труден ли е ? Дочувам , че на Джийп уплътненията били залепени яко за купето и стъклото....? Идеята ми е да прехвърля от единия джип на другия предното стъкло , ще трябва да купя евентуално ново уплътнение. В Кобра не ми се ходи , там претупват нещата . Имам си гараж , където може стане поставянето на топло , та нещата опират до техника на демонтаж-мопнтаж  Предварително благодаря на отзовалите се
 Предварително благодаря на отзовалите се

от няколко седмици ми се нацепи предното стъкло и размерите на цепките придобиват все по-големи размери
 Та, въпроса ми е следният - някой сменял ли е скоро преден прозорец , демонтажа труден ли е ? Дочувам , че на Джийп уплътненията били залепени яко за купето и стъклото....? Идеята ми е да прехвърля от единия джип на другия предното стъкло , ще трябва да купя евентуално ново уплътнение. В Кобра не ми се ходи , там претупват нещата . Имам си гараж , където може стане поставянето на топло , та нещата опират до техника на демонтаж-мопнтаж
 Та, въпроса ми е следният - някой сменял ли е скоро преден прозорец , демонтажа труден ли е ? Дочувам , че на Джийп уплътненията били залепени яко за купето и стъклото....? Идеята ми е да прехвърля от единия джип на другия предното стъкло , ще трябва да купя евентуално ново уплътнение. В Кобра не ми се ходи , там претупват нещата . Имам си гараж , където може стане поставянето на топло , та нещата опират до техника на демонтаж-мопнтаж  Предварително благодаря на отзовалите се
 Предварително благодаря на отзовалите се

Спука се точно в средата на долния край и от там тръгна в 3 посоки като всеки ден яде по 2-3см
 Спука се точно в средата на долния край и от там тръгна в 3 посоки като всеки ден яде по 2-3см  

мойта цепка определено е от долния тип , все пак стъколто е на 15 години и е нормално на -10 навън и парното на макс отвътре да стане така.... Факт е , че го дадох на приятел и го върна цепнат , 100% не знае кое какво е на парното ...
 мойта цепка определено е от долния тип , все пак стъколто е на 15 години и е нормално на -10 навън и парното на макс отвътре да стане така.... Факт е , че го дадох на приятел и го върна цепнат , 100% не знае кое какво е на парното ...

Коментар