Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ритане на педала на спирачката

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ритане на педала на спирачката

Схванах, всичко значи е наред. Благодаря.
    Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
    Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Американска им работа, и в ритъма ще са индивидуалисти
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Майтап, майтап, ама веднъж тук писах за музиканта който казал на човека от сервиза "този звук ...в сол мажор...вчера го нямаше", а човека от сервиза нищо не казал ....на глас. В същност музикантското ухо е доловило новия звук, но не го е интерпретирал правилно Ще се повторя, че така ще хвърлим "Мюзевир"-а в размисли , а и други колеги....
        Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
        - "Пррррррррррррррррррт" - сработващ ABS
        - Луп-луп-луп-луп-луп - крив спирачен диск.
        "Крррр" или "Прррр" правят ABS-ите с буталца и клапани понеже са малко по-леки (конструктивно) и от там по-бързодействащи.
        "Луп-луп-луп" правят ABS-ите с електромотори заради по тежката механика.
        При рязко натискане на спирачката на хлъзгав път най-вероятно сработва ABS-а.
        При плавно спиране на път с ДОБРО сцепление педала ще бие и ще има "Луп-луп-луп" както каза "Гоблин" ако е крив спирачен диск.
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Kinex,имал съм коли от споменатите марки и модели.Най много ядове обаче откъм ABS имах с Диско 2. 4157 лв. модул от Пфоето в брой.Без смяната.Кажи те как звучат!

Коментар

Два кашона бира спечелих когато падна първия сняг, "оправих" един голф тоест обясних на едно момче че му е всичко наред със спирачките!
            Но мора да кажа че и мен се случи същата работа когато се за първ път срещнах с АБС.

Коментар

ABS колега имаш чувствато че нямаш накладки или че са ти криви дисковете.

Коментар

Първоначално публикуван от ivan ivanov Преглед на мнение
                Kinex,имал съм коли от споменатите марки и модели.Най много ядове обаче откъм ABS имах с Диско 2. 4157 лв. модул от Пфоето в брой.Без смяната.Кажи те как звучат!
                На мен ми звучат болезнено
                Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                Това е положението.

Коментар

Колега Vlado 28 , казвате , че при бавни т.е на L.O / т.е аз така го разбирам , още повече - при 40 км/ч / . При този режим на такъв терен при спиране е абсолютно нормално да се получи "притласкване" дори на цялата машина,до окончателното спиране . "Къркането " при горният терен се получава от ABS при 4 ALL TIME -standartno!
                  ZJ 5.2 / WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от ivan ivanov Преглед на мнение
                    Ми вземи си джип дето не се разваля и ще вдиш колко е болезнено да сменяш здрави заводски части със състезателни.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                    X