Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Wrangler-a на go go go 3-та част

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

айде честито, кога ще го кажа и аз това не знам, ще идваш ли на родопи другата седмица да видим наживо?

Коментар

снимките са толкова защото ми свърши батерията на апарата, а и не е добре да задръстваме форума с прекалено много. колата ще я виждате на живо много често по състезанията и разходките

скоростната кутия е оригиналната, но колата заводски идва много добре оборудвана, просто тази СК е от камион

въпросителните се въртят около РК и карданите, ако нещо се троши то най - вероятно ще е нещо от тях.

лошото е че още не са дошли задните коиловери и задницата на колата е доста нестабилна, но съвършенни неща няма на света

автомобила е напълно готов за балкантроши, самоче аз не съм готов, нямам навигатор
      drive alive

Коментар

ако има някой който има опит в състезания по офроуд и се чуди какво да прави другия уикенд да заповяда ми навигира, пиенето е от мен
        drive alive

Коментар

аз ще дойда да гледам ама да ориентирам не мога, на кариерата е много кално бих казал прекалено

Коментар

калното е за всички еднакво, а аз имам два блокажа и богари

но състезанието е 2 дни навигация и после траял, ако не намеря някой който може да навигира няма да дойда, безмислено е да похарча куп прари, да си изгубя времето, да се ядосвам и накрая да стана за резил

а мойта навигаторка точно сега намери да иде в командировка
            drive alive

Коментар

ами ела да гледаш поне, нали имаше 1 блокаж само кога взе 2, усети ли разликата с блокажите

Коментар

Блокажите не са ли 3 ? Тъй като е сменена и РК, нали и тя има блокаж (щом е от Либерти)?
                RB Patrol Team

Коментар

аз писах някаде тук из темата. смених предавателните числа на мостовете от 3.07 на 4.11, зада компенсира за по - големите гуми и да има повече тяга и по - бавни предвки. като отваряхме мостовете реших да сложа и блокаж отпред зада е работата по - истинска

ползата от блокажите е огромна. принципно вранглера има доста добра артикулация но за това трябва да се разкачи стабилизиращата щанга. това е нож с две остриета защото при редуване на екстреми и скоростни етапи или трябва непрекъснато да се закача и разкача или да се кара без нея, което е доста опасно с висока скорост.

двата блокажа ми дават възможност да карам със закачена стабилизираща щанга, което е добре на скорост и лесно да се измъквам от екстремите въпреки ограничения ход на предния мост.

колата стана страхотна, още немога да и се нарадвам
                  drive alive

Коментар

Супер е станал сега само трябва да го представиш добре на състезанията Намери ли си навигатор за Пловдив
                    Имам твой снимки как си го правиш тези дни като имам време ще ги пусна

Коментар

това прозвуча малко заядливо, тук несме се събрали да се заяждаме

ако искаш да ти дам едно кръгче си кажи направо, не говори глупости
                      drive alive

Коментар

Не се заяждам ще те гледам с интерес на кариерата в Марково
                        Вранглер съм карал много а и не знам твоя дали е безопасен защото помня че не го сглобихме правилно

Коментар

ако беше прочел темата по - внимателно щеше да разбереш че няма да може да ме глеш как карам на марково
                          drive alive

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X