айде честито, кога ще го кажа и аз това не знам, ще идваш ли на родопи другата седмица да видим наживо?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Wrangler-a на go go go 3-та част
Свий
X
-
снимките са толкова защото ми свърши батерията на апарата, а и не е добре да задръстваме форума с прекалено много. колата ще я виждате на живо много често по състезанията и разходките
скоростната кутия е оригиналната, но колата заводски идва много добре оборудвана, просто тази СК е от камион
въпросителните се въртят около РК и карданите, ако нещо се троши то най - вероятно ще е нещо от тях.
лошото е че още не са дошли задните коиловери и задницата на колата е доста нестабилна, но съвършенни неща няма на света
автомобила е напълно готов за балкантроши, самоче аз не съм готов, нямам навигаторdrive alive
Коментар
-
калното е за всички еднакво, а аз имам два блокажа и богари
но състезанието е 2 дни навигация и после траял, ако не намеря някой който може да навигира няма да дойда, безмислено е да похарча куп прари, да си изгубя времето, да се ядосвам и накрая да стана за резил
а мойта навигаторка точно сега намери да иде в командировка
drive alive
Коментар
-
аз писах някаде тук из темата. смених предавателните числа на мостовете от 3.07 на 4.11, зада компенсира за по - големите гуми и да има повече тяга и по - бавни предвки. като отваряхме мостовете реших да сложа и блокаж отпред зада е работата по - истинска
ползата от блокажите е огромна. принципно вранглера има доста добра артикулация но за това трябва да се разкачи стабилизиращата щанга. това е нож с две остриета защото при редуване на екстреми и скоростни етапи или трябва непрекъснато да се закача и разкача или да се кара без нея, което е доста опасно с висока скорост.
двата блокажа ми дават възможност да карам със закачена стабилизираща щанга, което е добре на скорост и лесно да се измъквам от екстремите въпреки ограничения ход на предния мост.
колата стана страхотна, още немога да и се нарадвам
drive alive
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар