Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лифт на Вранглер TJ.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Лифт на Вранглер TJ.

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
    Отзад ясно. Напречната щанга издърпва моста, ЗАВАРЯТЕ планка за да я вдигне на горе и моста си идва на мястото. Заварихте я нали.
    Ами отпреде. Моста не може да не е избягал в дясно. До 2.5" може да се направи на долната дупка елипса и да се премести, за по-голям лифт не става. Трябва си по-дълга щанга.
    Биалетите по-дълги с толкова с колкото е лифта, защото стабилизиращите щанги не работят правилно при промяна на ъгъла на рамената по-голям от пет градуса. Освен това отзад ако не са удължени а амортисьорите са дълги, биалетите се спират в жилото на ръчната.
    Така на снимки трудно ще кажа нещо точно но поне ще знаете какво да гледате.
    Това което Фулдата каза за ограничителните тампони също е много важно. В момента в които моста докосне тампона трябва да има още 4см ход за згъване на амортисьора.
    За 33" няма нужда от толкова голям лифт. За повече от 33 ще трябва да заваряте каретата на полуоските.
    Най-добре:
    Свалете бодилифта на 2"
    Лифт на двигателя 1" Не сваляйте раздатката.
    Лифт на окачването 2.5" Може и с подложки.

Така джипа ще се чуства по-добре, и Тодор Христов няма да има основание да казва че Вранглер могат да правят само дънки.
    ЛИФТА на двигателя,даи малко инфо.порьчват се нови тампони или се подлага,1см достатачно ли е.
    Лифт на окачването 2.5см.ще стане много нисак.
    ходим ведньж седмично да караме, а раиона е доста сериозен,ще е тьпо ВИТАРИТЕ,ПАДЖЕРОТО,ТОИОТАТА -да минават аз да остана.
    Имам намерение да си порьчам окачване,но на този етап ,и нас в ПРИМОРСКО ни е хванала кризата.
    БЛАГОДАРЯ ти за сьдеиствието за намирането на двигател,там ми отидоха парите за новото окачване

Коментар

До: Лифт на Вранглер TJ.

Виж тази тема.

Wrangler TJ Rubicon с 35-ци

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X