От: Части за Джийп / Систематизирано
Внимавайте с тази стоп машинка все пак. На нея пише при демонтиране, да не се инсталира отново, а да се подмени с нова. Този Brake Switch подава сигнал не само за стоп светлините, а и към TCU на автомата и както е описал тук onufriz

-и най-важното:

Внимавайте с тази стоп машинка все пак. На нея пише при демонтиране, да не се инсталира отново, а да се подмени с нова. Този Brake Switch подава сигнал не само за стоп светлините, а и към TCU на автомата и както е описал тук onufriz

е за "еднократна употреба". В нея има тресчотка. Като е нова е напълно  излязъл щока. Слага се на място и като го подпре педала се саморегулира.

Решението - вадиш стоп машинката, издърпваш щока да излезе максимално и   монтираш докато педала на спирачката е натиснат. После пускаш педала и   той натиска щока (тресчотката) колкото е необходимо.

но я няма никъде дори и в балканстар.за доставка трябва да чакам 1месец
 но я няма никъде дори и в балканстар.за доставка трябва да чакам 1месец само да поясня тази пружина или зегерка не знам точно как се казва държи вилката с лагера на съиденителя в ябалката. джипа ми е гранд чероки 2.5 тд 1998 взимам всякаква дори втора употреба спешно.тел.0895825555
 само да поясня тази пружина или зегерка не знам точно как се казва държи вилката с лагера на съиденителя в ябалката. джипа ми е гранд чероки 2.5 тд 1998 взимам всякаква дори втора употреба спешно.тел.0895825555

Коментар