Колеги ще ми се да си сменя кабелите и свещите. Моля споделете кой с какви е оборудвал двигателя. Става въпрос за гранда ми 4.0 1995 година
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Свещи и кабели
Свий
X
-
До: Свещи и кабели
Аз съм сменил само свещите.С Бош ги смених 5лв беше бройката.Кабели не съм сменял,защото съм с цял модул.Доволен съм от Бошовските[U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
[LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]
-
Champion-а са пълни боклуци. Взимал съм за други коли. Пълна издънка. А и в БС сигурно ще ти ги продадат като за златни.
Има някакви чешки, или полски, ама като не се сещам за марката... На daihatsu-то съм с такива, а преди това се излъгах та взех champion. Поне 5 класи са над champion-а. Самия кабел е уж американски, ако съдим какво пише върху него. Само накрайниците са правени в чехия/полша.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
TESLA?Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеChampion-а са пълни боклуци. Взимал съм за други коли. Пълна издънка. А и в БС сигурно ще ти ги продадат като за златни.
Има някакви чешки, или полски, ама като не се сещам за марката... На daihatsu-то съм с такива, а преди това се излъгах та взех champion. Поне 5 класи са над champion-а. Самия кабел е уж американски, ако съдим какво пише върху него. Само накрайниците са правени в чехия/полша.
Коментар
-
Точно. Как можах да забравя теслА-та.Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеTESLA?
Та, с такива съм и съм много доволен. На светлинни години са от шампионите. Пък и цената им е добра. За мен комплекта май беше 60-ина лева.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от karlosjackal Преглед на мнениеСвещи "Champion" от Балканстар 7 лв. парчето.
)) турския "бош" е по добър от италианския "Шампион"
) а и цената е 2 пъти по ниска а бачка 2 пъти по дълго 

. но ми е чудно..що няма китаиски свещи...?представи си.. за 10 лева 100 свещи кутийка 

понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
Honda Shadow VLX 600 - 1999
FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6
0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
Влади
Коментар
-
И си ги сменяш всеки ден- кеф ?????Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнение

. но ми е чудно..що няма китаиски свещи...?представи си.. за 10 лева 100 свещи кутийка 

________________________________________________________________________________________
Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006
Коментар
-
O, има. И китайски и индийски, и пиндостански. Ама ги купуваш за BOSCH примерно.Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнение

Та, отиваш в най мизерния магазин, с най-мизерните араби вътре, казваш "Искам еди какви си свещи", и като ти предложат няколко варианта, взимаш възможно най известната марка, например BOSCH или CHAMPION. Бинго! Вече притежаваш пиндостански свещи.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
И така ще е докато не се научат хората,че от хАрап не трее и дъвка да си взимашПървоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеO, има. И китайски и индийски, и пиндостански. Ама ги купуваш за BOSCH примерно.
Та, отиваш в най мизерния магазин, с най-мизерните араби вътре, казваш "Искам еди какви си свещи", и като ти предложат няколко варианта, взимаш възможно най известната марка, например BOSCH или CHAMPION. Бинго! Вече притежаваш пиндостански свещи.

Коментар
-
Аз бих ти препоръчал BERU
http://www.beru.com/english/home/index.php
Гаранция за качество и автентичност има тук:
http://www.vdauto.com/bg/index.phpSubaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
Drag Grand Canyon Daily
Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
LZ1JYM
Коментар
-
Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнениеАз бих ти препоръчал BERU
http://www.beru.com/english/home/index.php
Гаранция за качество и автентичност има тук:
http://www.vdauto.com/bg/index.php
за който може да си ги позволи , те са едни от най-качествените и редовно ги ползваме точно от тази фирма
rides:
:arrow:1992 Jeep Cherokee XJ 4.0 HНO Limited
:arrow:2005 Yamaha YZ250
:arrow:1991 BMW 318hi Coupe
The Hydrogen Factory...coming in 2010 :)
Коментар
-
Гледам нямат за 4.0 моторПървоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениеможе и от тук , мисля че доставят по пощата
Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар