Колеги ще ми се да си сменя кабелите и свещите. Моля споделете кой с какви е оборудвал двигателя. Става въпрос за гранда ми 4.0 1995 година
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Свещи и кабели
Свий
X
-
До: Свещи и кабели
Аз съм сменил само свещите.С Бош ги смених 5лв беше бройката.Кабели не съм сменял,защото съм с цял модул.Доволен съм от Бошовските[U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
[LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]
-
Champion-а са пълни боклуци. Взимал съм за други коли. Пълна издънка. А и в БС сигурно ще ти ги продадат като за златни.
Има някакви чешки, или полски, ама като не се сещам за марката... На daihatsu-то съм с такива, а преди това се излъгах та взех champion. Поне 5 класи са над champion-а. Самия кабел е уж американски, ако съдим какво пише върху него. Само накрайниците са правени в чехия/полша.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеChampion-а са пълни боклуци. Взимал съм за други коли. Пълна издънка. А и в БС сигурно ще ти ги продадат като за златни.
Има някакви чешки, или полски, ама като не се сещам за марката... На daihatsu-то съм с такива, а преди това се излъгах та взех champion. Поне 5 класи са над champion-а. Самия кабел е уж американски, ако съдим какво пише върху него. Само накрайниците са правени в чехия/полша.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеTESLA?
Та, с такива съм и съм много доволен. На светлинни години са от шампионите. Пък и цената им е добра. За мен комплекта май беше 60-ина лева.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от karlosjackal Преглед на мнениеСвещи "Champion" от Балканстар 7 лв. парчето.)) турския "бош" е по добър от италианския "Шампион"
) а и цената е 2 пъти по ниска а бачка 2 пъти по дълго
. но ми е чудно..що няма китаиски свещи...?представи си.. за 10 лева 100 свещи кутийка
понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
Honda Shadow VLX 600 - 1999
FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6
0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
Влади
Коментар
-
Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнение)) турския "бош" е по добър от италианския "Шампион"
. но ми е чудно..що няма китаиски свещи...?представи си.. за 10 лева 100 свещи кутийка
________________________________________________________________________________________
Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006
Коментар
-
Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнение)) турския "бош" е по добър от италианския "Шампион"
Та, отиваш в най мизерния магазин, с най-мизерните араби вътре, казваш "Искам еди какви си свещи", и като ти предложат няколко варианта, взимаш възможно най известната марка, например BOSCH или CHAMPION. Бинго! Вече притежаваш пиндостански свещи.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеO, има. И китайски и индийски, и пиндостански. Ама ги купуваш за BOSCH примерно.
Та, отиваш в най мизерния магазин, с най-мизерните араби вътре, казваш "Искам еди какви си свещи", и като ти предложат няколко варианта, взимаш възможно най известната марка, например BOSCH или CHAMPION. Бинго! Вече притежаваш пиндостански свещи.
Коментар
-
Аз бих ти препоръчал BERU
http://www.beru.com/english/home/index.php
Гаранция за качество и автентичност има тук:
http://www.vdauto.com/bg/index.phpSubaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
Drag Grand Canyon Daily
Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
LZ1JYM
Коментар
-
Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнениеАз бих ти препоръчал BERU
http://www.beru.com/english/home/index.php
Гаранция за качество и автентичност има тук:
http://www.vdauto.com/bg/index.php
за който може да си ги позволи , те са едни от най-качествените и редовно ги ползваме точно от тази фирмаrides:
:arrow:1992 Jeep Cherokee XJ 4.0 HНO Limited
:arrow:2005 Yamaha YZ250
:arrow:1991 BMW 318hi Coupe
The Hydrogen Factory...coming in 2010 :)
Коментар
-
Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениеможе и от тук , мисля че доставят по пощатаНе е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар