Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Задачка - как се източва маслото от AW4 СК на JEEP ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Задачка - как се източва маслото от AW4 СК на JEEP ???

Не можеш да източиш 100% от маслото нито с вакуум нито както и да било.Можеш да направиш промивка - махаш тръбата от радиатора,пъхаш я в една кофа,палиш,от тръбата почва да тече, а ти наливаш от горе докато не излезе бистро масло.Маслото е Mеrcon или DexronII.
    Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Да оспамя на бате Жоро темата,
      Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
      руснаците поне щяха да го открият
      Техните сайтове са като тяхната държава - необятни може ида го има ама докато го намериш.....и се възнесеш при Създателя . Пък и ние българите средно сме по-интелигентни, информирани и т.н. (да ме прощават русофилите)
      Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
      да се сменят и болтовете........ а един болт е 7лв.....
      .... всички които сме с "американки" или "англичанки" (оргинални) страдаме от това, че тяхните резби са инчови, а не милиметрови...не им правя реклама, но на ъгъла на Сливница и Раковски е "Евробол" и предлагат инчови резби ( най-добре е да се ходи с мостра). И те са скъпи - при сходни размери милиметровия болт е 0.50 лв. а инчовия 2.50 лв ама не е като в БС - две кожи и кило злато пък и за любимият Джип . дано съм бил полезен, ама ще черпя няма как
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

A цената на АТФ е около 30 лева на дребно в БС или около 20 лв на малко по-едро...

За какви експерименти говорим...

Аз нямам няколко стотин лева за масло само и няколко дена да ескпериментирам, както и нямам няколко бона излишни да дам на Джемини или ХХХХ сервиз да ми скапят колата и после да плащам след тях...

Факт е, че за една година АТФ ми е станал с една идея по-тъмен на цвят, на миризма е ОК но цвета се е променил...

За мен е това означва, че СК ми е пипана от някакъв си Дългия или не помня вече, разбирател и какво е сложил не знам но за почти една година и 10тина 15 000 КМ маслото потъмня...

Всеки да си прави сам изводите, аз просто искам съвети или ако знам нещо от опит гледам да съветвам преди някой да пати и да го осъзнае болезнено като мен, нали това е идеята на форумите все пак
        Бъдете живи и здрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X