Знам че не се понасяте много с Ленд Ровър-Тата ама имам и такова и става.... но смятам да си купя и Гранд Чероки 3.1 от 2001 моля за оценка и съвет

Мерси
					Мерси
 За няколко "кликания" в рамките на 20-тина секунди, открих ето това:

Ми и на 15 години на първото, и на 9 години на второто, салона е като нов и мирише на скъпо. На второто Гранд Чероки твърди пластмаси има само по копчетата и там където нямаш достъп с ръка.
 Ми и на 15 години на първото, и на 9 години на второто, салона е като нов и мирише на скъпо. На второто Гранд Чероки твърди пластмаси има само по копчетата и там където нямаш достъп с ръка.

.  Нито Джийп е Джийп - АМС или Джийп - Крайслер.
.  Нито Джийп е Джийп - АМС или Джийп - Крайслер. За няколко "кликания" в рамките на 20-тина секунди, открих ето това:

. Нито Джийп е Джийп - АМС или Джийп - Крайслер.
. Нито Джийп е Джийп - АМС или Джийп - Крайслер. и за отношението между вас съдя по статиите които пускате и коментарите които давате най-скорошната беше нещо от сорта що не се поздравяваме и така нататък, а по въпроса за марките всичко е семантика (тая думичка май означаваше тълкуване) и както казваш ти ненужни коментари
 и за отношението между вас съдя по статиите които пускате и коментарите които давате най-скорошната беше нещо от сорта що не се поздравяваме и така нататък, а по въпроса за марките всичко е семантика (тая думичка май означаваше тълкуване) и както казваш ти ненужни коментари 

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар