Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ако може без да ме линчувате.. да си купя ли Jeep

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ако може без да ме линчувате.. да си купя ли Jeep

Знам че не се понасяте много с Ленд Ровър-Тата ама имам и такова и става.... но смятам да си купя и Гранд Чероки 3.1 от 2001 моля за оценка и съвет

Мерси

До: Ако може без да ме линчувате.. да си купя ли Jeep

Точно в този форум - JEEP, може да откриете десетки теми по въпроса за тази модификация на Гранд Чероки. Поразгледайте, намерете отговорите на въпросите си и едва тогава питайте нещо конкретно, което не е дискутирано вече.
    Моля, ползвайте и търсачката. За няколко "кликания" в рамките на 20-тина секунди, открих ето това:

Jeep Grand Cherokee 3.1 TD

Въпрос за Jeep Grand Cherokee WJ 3.1td

GRAND CHEROKE 3.1

GRAND WJ 3,1TD - първи впечетления и въпроси

Jeep Grand Cherokee 3.1 D

Покупка на Grand 3.1 - съвети

Чип тунинг - ГЧ 3.1тд

Профилактика на Grand Cherokee 3.1td

Какво ще кажете за този Jeep.

Първи проблем с новият ми ГРАНД 3.1td

Още един гризнал дървото - 3.1td

Успех в търсенето и намирането.
    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от toko_bk Преглед на мнение
      Знам че не се понасяте много с Ленд Ровър-Тата ама имам и такова и става.... но смятам да си купя и Гранд Чероки 3.1 от 2001 моля за оценка и съвет

Мерси
      Не, не си купувай.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Знам че не се понасяте много с Ленд Ровър-Тата
        Това не е вярно.

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
        Не, не си купувай.
        Започвам да трия немотивирани мнения като спам.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение

Започвам да трия немотивирани мнения като спам.
          Мотивирам се.
          Не ми харесва. Вози кофти. Клати странично. Има една американска измислица наречена "интегрирана рама". Мотора е "мъртвец" и в двата смисъла, изкарва колкото една косачка и има ускорение на влакова композиция. Гадна американска електроника. Нискокачествени материали които се износват бързо.Тракторите от 60те са по тихи. И т.н....
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Мотивирам се.
            Не ми харесва. Вози кофти. Клати странично. Има една американска измислица наречена "интегрирана рама". Мотора е "мъртвец" и в двата смисъла, изкарва колкото една косачка и има ускорение на влакова композиция. Гадна американска електроника. Нискокачествени материали които се износват бързо.Тракторите от 60те са по тихи. И т.н....
            Да, но за сметка на това е ръбат и грозен... а какво по привлекателно от това...

КЕФ.... Цена няма.....

Не знам как е при 3,1-то. На времето карах едно Чероки с мотор 2,5 (мисля че беше на Ауди нещо си)... Леле това какъв снаряд бешее...

Коментар

Мотивирам се.
              Това че не ти харесва е добре. Представяш ли си каква трагедия щеше да е ако ти харесва, при положение че шефа не ти разрешава да го имаш.

Вози повече от добре за Българските пътища. Клати странично защото си карал някъв дръгел с каталясали тампони и амортисьори в задницата.

Интегрираната рама не е американска измислица. Всички състезателни автомобили от висок клас са с такава. Камионите разбира се са с отделна рама, дори състезателните.

Мотора е мъртвец само в единия смисъл. Като динамика си е първенец.

Американската част на електрониката е бетон и на всичкото отгоре е пригодна да се ремонтира в гората с мултицет. Останалата част от електрониката е на нивото на Японската. Между другото да питам, имате ли в Тойота Бургас експерт по електрониката на Лексус. На тва RX300 от два месеца половината му ел системи не работят. Само в Бургас не сме идвали. На всякъде вдигат рамене.

Ниско качествени материали. Ми и на 15 години на първото, и на 9 години на второто, салона е като нов и мирише на скъпо. На второто Гранд Чероки твърди пластмаси има само по копчетата и там където нямаш достъп с ръка.

Коментар

Мерси
                Такова нещо като непонасяне няма. Джорджо е отличен пример, има си Дискавъри за по-голяма кола и си кара Вранглер за кеф. Кинекс, най-отявления фен на Джийп, е член на нашия клуб ЛРЕ. Просто е абсурдно дори да се мисли за някаква, макар и техническа, вражда. Това са безмислици. И една важна забележка, Ленд Ровър е Ленд Ровър, а не Ленд Ровър - Тата, Ленд Ровър - Форд или Ленд Ровър - БМВ. Нито Джийп е Джийп - АМС или Джийп - Крайслер.
                А като те кефи, купувай и виж темите, които Ник Бочев ти е посочил без да задаваш разни провокативни въпроси, водещи до ненужни мнения, като това което току-що написах.
                LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                  Точно в този форум - JEEP, може да откриете десетки теми по въпроса за тази модификация на Гранд Чероки. Поразгледайте, намерете отговорите на въпросите си и едва тогава питайте нещо конкретно, което не е дискутирано вече.
                  Моля, ползвайте и търсачката. За няколко "кликания" в рамките на 20-тина секунди, открих ето това:

Успех в търсенето и намирането.

Мерси колега беше ми полезно но май в краина сметка парата ще си каже думата 3.1 17500 за другите с 2-3000 отгоре, аз имам Фрее за което казваха че е изднка на Ленд Ровер ама съм толкова доволен от него че несмятам да го продавам

изникна и друг въпрос каква е разликата между Лимитед и Ларедо само в интериора ли??????
                  Последно редактирано от toko_bk; 24-10-08, 09:05.

Коментар

Мотивирам се.
                    Няма нищо вярно в нито едно от изказаните от Вас "констатации'. Окачването е меко и вози перфектно при лош терен и много дупки, като слабост бих посочил относителната нестабилност при висока скорост в завой,но определено се държи по добре от Тойота Ленд Круизър в завой напримерно в следствие от доста по ниската база. Двигателят има уникален въртящ момент и ускорение,даже от леките коли с дизелов двигател мога да кажа,че е ускорява по добре само Мерцедес с новият Е280 който е 190 коня на по леко купе,Е220 със 150 коня независимо дали е монтиран на джип или лека кола определено е много по муден при ускоряване/имам Е220-2004 и мога да го твърдя отговорно/.Слабият момент идва от скоростната кутия ,която много страда от липсата на 5 и 6 скорости.По електрониката единственният отказ който съм имал за 8 годишен джип е,че ми отказа ФМ радиото. А относно материалите за които говориш,просто е СМЕШНО ,сменил съм поне 15 коли лично и незнам още в колко съм се качвал.Лично за мен НЯМА по издържливо,удобно и ергономично направен интериор на кола от тази на WJ особенно за голям мъж/190см-110кг/. По последният довод за шума,абсолютно няма нищо общо с истината,ако застанат един 3.1 и който и да е мерцедесов дизел един до друг,работата на двигателя на джипа е като сън на пеленаче и хъркането на алкохолик при мерцедесовият дизел.
                    Единственното нещо което бих добавил е,че ти трябва голяма доза късмет да непопаднеш на джипка с такъв мотор,която е поддържана мондарски.Ако се е грижил за нея е перфектна за парите си. Ако искате да карате доста по икономичен джип си вземете WJ с 270 мотор.
                    TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
                    Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
                    Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
                    Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Добре, вземам си бележка. До автора на темата. Колега, от по горе изброените мнения става ясно че рядко има по хубави джипки от тая. Значи променям първото си мнение по темата от "Не, не си вземай" на Да, вземи си.

А сега по сериозно, аз написах моето мнение. Не ангажирам никого с него.

Коментар

Взех такъв Гранд(английски) преди месец и полвина.
                        Немога да коментирам много, тъй като това ми е първи автомобил.

Определяща беще най-вече цената.
                        За 12к лв неуспях да намеря по-добър вариянт.
                        Засега съм доволен, но малко се наплаших като чета какви неща им се случват на тези двигатели

Успех в покупката.
                        2000 Jeep Grand Cherokee WJ 3.1

Коментар

Мерси колега беше ми полезно но май в краина сметка парата ще си каже думата 3.1 17500 за другите с 2-3000 отгоре, аз имам Фрее за което казваха че е изднка на Ленд Ровер ама съм толкова доволен от него че несмятам да го продавам

изникна и друг въпрос каква е разликата между Лимитед и Ларедо само в интериора ли??????
                          Ако решиш да продаваш Фрее-то, аз си търся

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                            Такова нещо като непонасяне няма. Джорджо е отличен пример, има си Дискавъри за по-голяма кола и си кара Вранглер за кеф. Кинекс, най-отявления фен на Джийп, е член на нашия клуб ЛРЕ. Просто е абсурдно дори да се мисли за някаква, макар и техническа, вражда. Това са безмислици. И една важна забележка, Ленд Ровър е Ленд Ровър, а не Ленд Ровър - Тата, Ленд Ровър - Форд или Ленд Ровър - БМВ. Нито Джийп е Джийп - АМС или Джийп - Крайслер.
                            А като те кефи, купувай и виж темите, които Ник Бочев ти е посочил без да задаваш разни провокативни въпроси, водещи до ненужни мнения, като това което току-що написах.
                            Както се вижда аз съм младши уастник и за отношението между вас съдя по статиите които пускате и коментарите които давате най-скорошната беше нещо от сорта що не се поздравяваме и така нататък, а по въпроса за марките всичко е семантика (тая думичка май означаваше тълкуване) и както казваш ти ненужни коментари

Извинявам се ако съм всял смут в редиците

Коментар

ВЗИМАЙ без да се замислиш!
                              Цена + качество = ОТЛИЧНИ
                              За ЕКСТРИ да не говорим.Няма друг джип с толкова екстри.
                              Имаш състезателен автомобил за шосе и JEEP за извън пътя! Това е!
                              И най- важното - аз съм с такъв!
                              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X