Здравейте колеги, 
След много избиране, накрая си купих Чероки '97, с 2,5 VM, мотор така недолюбван от повечето от вас. Изчетох по-голямата част от форума за JEEP, (както и за Ленд Ровър, 'щото първоначално смятах да купувам Диско, ама Черокито някак си ми допадна...явно то беше моята жипка ), никъде не намерих отговор на следното:
), никъде не намерих отговор на следното:
Как да си настроя часовника на конзолата над главата??? Изтеглих от един сайт сервизната документация на джипа, но вътрте няма инструкции за експлоатация, а само ТТ данни и схеми за ремонт.

Знам, че въпроса ми може да ви се стори глупав, но точно това ме вбесява в момента. Сигурно за в бъдеще ще задавам много по-смислени въпроси .
.
Благодаря предварително!
					След много избиране, накрая си купих Чероки '97, с 2,5 VM, мотор така недолюбван от повечето от вас. Изчетох по-голямата част от форума за JEEP, (както и за Ленд Ровър, 'щото първоначално смятах да купувам Диско, ама Черокито някак си ми допадна...явно то беше моята жипка
 ), никъде не намерих отговор на следното:
), никъде не намерих отговор на следното:Как да си настроя часовника на конзолата над главата??? Изтеглих от един сайт сервизната документация на джипа, но вътрте няма инструкции за експлоатация, а само ТТ данни и схеми за ремонт.
Знам, че въпроса ми може да ви се стори глупав, но точно това ме вбесява в момента. Сигурно за в бъдеще ще задавам много по-смислени въпроси
 .
.Благодаря предварително!

), не си харесвам гумите(BF Goodrich Long trail T/A) a трябва да са АLL TERAIN, ама ще ги забавя малко, че се охарчих
), не си харесвам гумите(BF Goodrich Long trail T/A) a трябва да са АLL TERAIN, ама ще ги забавя малко, че се охарчих .
.  . Все някой знае как става.
. Все някой знае как става. , може аз да съм тъп...
, може аз да съм тъп...

Коментар