Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Купих си Чероки!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купих си Чероки!

Здравейте колеги,
    След много избиране, накрая си купих Чероки '97, с 2,5 VM, мотор така недолюбван от повечето от вас. Изчетох по-голямата част от форума за JEEP, (както и за Ленд Ровър, 'щото първоначално смятах да купувам Диско, ама Черокито някак си ми допадна...явно то беше моята жипка), никъде не намерих отговор на следното:
    Как да си настроя часовника на конзолата над главата??? Изтеглих от един сайт сервизната документация на джипа, но вътрте няма инструкции за експлоатация, а само ТТ данни и схеми за ремонт.

Знам, че въпроса ми може да ви се стори глупав, но точно това ме вбесява в момента. Сигурно за в бъдеще ще задавам много по-смислени въпроси .
    Благодаря предварително!
    Прикачени файлове
    Jeep Cherokee Limited 2.5 tdi + BF Goodrich All-terrain
    if there is no fishing and hunting in paradise, i'm not going...

До: Купих си Чероки!

"Частито!"

Коментар

Честито,колега!
      Много безаварийни и весели километри!
      А часовника си го остави "развален",че като го оправиш на черока да не му скимне друга болежка...
      08седемшест5едно513четири

Коментар

Честито много безаварийни километри.
        Grand Cherokee WJ 4.7 V8
        Това е положението.

Коментар

Честито!
          След като вече си скочил в казана, плувай здраво, за да не потънеш.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
            Честито,колега!
            Много безаварийни и весели километри!
            А часовника си го остави "развален",че като го оправиш на черока да не му скимне друга болежка...
            За сега няма никакви намеци за издънки... след обслужване и диагностика и т.н., навъртях 2500 км на асфалт и около 30-40км на кал(запален съм по лова и риболова, сега се плаша да не се запаля и по OFF road -a, че трето скъпо хобии... не знам дали ще издържа), не си харесвам гумите(BF Goodrich Long trail T/A) a трябва да са АLL TERAIN, ама ще ги забавя малко, че се охарчих.
            Все пак много ми се ще часовника над главата ми да е точен. Все някой знае как става.
            Благодаря! На всички.

Коментар

Първоначално публикуван от zehirev Преглед на мнение
              Здравейте колеги,
              След много избиране, накрая си купих Чероки '97, с 2,5 VM, мотор така недолюбван от повечето от вас. Изчетох по-голямата част от форума за JEEP, (както и за Ленд Ровър, 'щото първоначално смятах да купувам Диско, ама Черокито някак си ми допадна...явно то беше моята жипка), никъде не намерих отговор на следното:
              Как да си настроя часовника на конзолата над главата??? Изтеглих от един сайт сервизната документация на джипа, но вътрте няма инструкции за експлоатация, а само ТТ данни и схеми за ремонт.

Знам, че въпроса ми може да ви се стори глупав, но точно това ме вбесява в момента. Сигурно за в бъдеще ще задавам много по-смислени въпроси .
              Благодаря предварително!
              Ако ти е повредено устройството за настройване на часовника но самият часовник работи.Виждаш какво сочи часовника на джипа вадиш клеймата и като стане в действително време часът показван в джипа слагаш клеймата.Малко глупав но работещ метод

Коментар

Първоначално публикуван от Немезис Преглед на мнение
                Ако ти е повредено устройството за настройване на часовника но самият часовник работи.Виждаш какво сочи часовника на джипа вадиш клеймата и като стане в действително време часът показван в джипа слагаш клеймата.Малко глупав но работещ метод
                Всъщност не знам кое е това у-во. Часовникът работи, както термометърът, компаса и дневният брояч за километри също, просто всички тези неща се нулират при натискане на двете копчета едновременно(RESET) само настройката на часът не ми е известна как става, може аз да съм тъп...

Коментар

Ако имаш друг дигитален часовник по таблото, виж дали имаш възможност да настроиш него....Поне при Грандове са така. Часовника, който на голямото табло до скоростния лосте вързан за часовника на музиката и се настройват заедно от този на музиката.
                  Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                  Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                    Ако имаш друг дигитален часовник по таблото, виж дали имаш възможност да настроиш него....Поне при Грандове са така. Часовника, който на голямото табло до скоростния лосте вързан за часовника на музиката и се настройват заедно от този на музиката.
                    Този на радиото се настройва сам чрез RDS. Не са свързани обаче за съжаление.

Коментар

Честито! Много е готин, да ти служи безаварийно!
                      Jeep Cherokee 2.5 Tdi VM '96

Коментар

Горе не са ли два бутона, пробва ли възможните комбинации от натискане, задържане?
                        Освен този панел, на тавана, има ли и друг панел с часовник, долу, пред скоростния лост?
                        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Честито колега да те вози много без аварийни километри

Коментар

Колега горе няма часовник.Въпросният часовник е таймер за време.Отчита колко време ти работи мотора.Другото е моментен разход,среден разход,темпераурни градуси със компас и оставащи километри,които можеш да минеш с горивото в резервоара.Ако искаш да нулираш натискаш двата бутона едновременно.И за накрая честито и много безаварийни километри.
                            [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
                            [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
                            [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
                            [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Първоначално публикуван от cyklon Преглед на мнение
                              Колега горе няма часовник.Въпросният часовник е таймер за време.Отчита колко време ти работи мотора.Другото е моментен разход,среден разход,темпераурни градуси със компас и оставащи километри,които можеш да минеш с горивото в резервоара.Ако искаш да нулираш натискаш двата бутона едновременно.И за накрая честито и много безаварийни километри.
                              Благодаря колега!
                              Все си мислех, че освен таймера има и часовник.
                              Първоначално публикуван от giorgio
                              Горе не са ли два бутона, пробва ли възможните комбинации от натискане, задържане?
                              Освен този панел, на тавана, има ли и друг панел с часовник, долу, пред скоростния лост?
                              Два са ама заедно само нулират таймера и километрите.
                              И не, няма друг панел. Благодарско все пак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X