Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разочарован съм от Cheeroke 2.7 CRD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Разочарован съм от Cheeroke 2.7 CRD

здравей!Има огромна разлика между джип и лека кола,Навремето и аз карах един фиат абарт 125 коня, и той беше самолет в сравнение с джипа, просто не можеш да ги съпоставяш.Автоматика е по тромав , трябва му време да помисли.И все пак сигурен ли си че си карал cheroki, за пръв път чувам да има 2.7 grd двигател на cheroki , виж за ГРАНД съм съгласен.

Коментар

Ето това карах

http://www.mobile.bg/pcgi/printdet.c...21985014793095

Не съм сигурен дали мотора не е 2.78-9 нещо си.

Ми незнам Гранд Вояджъра, който карам също е автоматик верно, че е бензин ама все пак.
      Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD Overland

Коментар

Дизел и Jeep просто не звучи. Има много по-подходящи неща за дизел, Примерно 1 тойота ще е каде-даде по-добде. Онзи ден видях 1 новичък 5.7 HEMY Grand, ммм това бих го подкарал тутакси. Сигурно може да харчи и малко и мнооого, мечта. Дизелов Jeep, ще сънувам кошмари...

Коментар

И Тойотата загрява и пука глави. Абе джип ли е, бензин да е - и по-голям! И никаква газ! И моят е дизел и трябва да се пази. Откакто пукна глава не смея да го карам като състезателен...
          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от matematic Преглед на мнение
            Днес ми се отдаде възможност да покарам малко въпросната машина модел 2003 г. Разочарован съм е меко казано.

Значи карам последователно.

Виждам машината и много ми хареса на пръв поглед. Стегнато купе без много изгъзици по него. Сравнително компактна форма но въпреки всичко четиривратка. Влюбен съм.

Качвам се и оглеждам купето. Сравнително удобно всичко си е на местото и добре подредено. Сравнително удобни седалки, като цяло стегнато. Още повече съм влюбен.

Паля и е тука си такова мамата. Почвам да се разлюбвам - шум, тракане и пак шум. Не може да бъде аз си мислех, че фронтерката ми е шумна обаче това направо ми разтрака главата. Викам нищо да караме нататък.

Включвам на "D" и потеглям - по-голям ташак няма. Това върви като камион само дето набира по-бавно от камион. Викам си леле тя фронтерката ми е направо като спортна кола сравнение с камиона. Давам газ ама нъцки. Едва едва. Турбо въобще не се усеща (не съм много сигурен дали въобще има).

Правя няколко пробни обиколки опитвам се да форсирам малко повечко та дано малко си променя мнението ама не става работа.

Спирам гася и слизам. - РАЗЛЮБЕН СЪМ

Неможе да бъде.

Ако някой кара такова добиче нека сподели за какво иде реч. Наистина ли е толкова зле тоа JEEP или аз съм попаднал на скапан екземпляр. Мисля да ида и да покарам един GRAND утре да видим дали ще е същото положението.

Без лоши чуства, харесвам марката много, но фронтерката ми се представя доста по-достойно от това, което карах днес.
            То не може хем да харчи малко хем да е хубаво хем да върви. Като искаш джип и искаш да върви вземи си 4.7 или ако си гъзар 5.7 тогава фруктиерата ще ти се стори като камаз.
            no signature no problems

Коментар

А защо искаш да върви?това е джип и не му е работата да върви?
              Мисля че се ориентираи към спортна кола и фронтерата си я карай зимата.

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение

Е как няма да върви. Това да не е музеен експонат.
                Точно щото е джип трябва да върви. Фронтерата е Опел. За нея не се отнася.

И как да кара Фронтерата през зимата, като тя 4х4 на асфалт не можеш я вкара в пътя.

Коментар

Поздрави
                  За последните 6 години съм имал 2 коли, едната вървеше страшно имах въртящ момент в запас на всяка скорост но беше на 5 см. от земята. Взех си Фронтерата няма такъв клиренс сравнен с предишната 2 семици зорлем скачах само по тротоарите баси кефа. Но като тръгна да изпреварвам и 2-3 месеца гледах в краката си да не се е откачил педала за газта. Гледам оборотите качват се но нищо не се случва. Все още ми липсва въртящия момент. Затова 3-тата кола ще е Jeep с въртящ момент и клиренс. Не виждам защо да не може да въри яко и да е високо. Вече имам преки впечатления.
                  no signature no problems

Коментар

джип не го употребих за марката,а като цяло,ама нали е паркетник ще върви щом казвате

Това беше в кръга на майтапа.

Зимата спокойно си я вкарвам в пътя,стабилна е стига да не е само на асвалт,че тогава не се кара на 4х4

Другото което казах си остава същото.

Поздрави

Коментар

джип не го употребих за марката,а като цяло,ама нали е паркетник ще върви щом казвате

Това беше в кръга на майтапа.

Зимата спокойно си я вкарвам в пътя,стабилна е стига да не е само на асвалт,че тогава не се кара на 4х4

Другото което казах си остава същото.

Поздрави
                      Ние пък вече не искаме да ни употребявате марката.
                      Измислете си име или ползвайте това с което го е кръстил производителя.
                      То много лесно така, като не знаете кво карате, веднага джип.
                      Викайте му самолет, да видим ще литне ли.

На сняг я вкарваш в пътя или като караш като бабичка, или с помощта на мантинелите.
                      Карали сме знаем. Особенно това гениално решение с автоматичните хъбове е меко казано странно.

Коментар

Хайде да не се засягаме на марка - Jeep на български мисля, се произнася Джийп, а джип е станало нарицателно за високопроходима машина. Би трябвало по-скоро да се гордеете, ча машините ви са станали нарицателно. Ако толкова е проблемно предлагам да ползваме думата "джипка"?
                        "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                          Ние пък вече не искаме да ни употребявате марката.
                          Измислете си име или ползвайте това с което го е кръстил производителя.
                          То много лесно така, като не знаете кво карате, веднага джип.
                          Викайте му самолет, да видим ще литне ли.

На сняг я вкарваш в пътя или като караш като бабичка, или с помощта на мантинелите.
                          Карали сме знаем. Особенно това гениално решение с автоматичните хъбове е меко казано странно.
                          Е аз и викам "бричка", нещо средно между джипка и бръкма ))))
                          Майтапа на страна, но засега съм сравнително доволен. Не ме е оставила никъде а последно време карам доста офроуд. Не чак толкова тежък, но все пак невъзможен с лека кола. Пък и за цената си мисля, че е много добър компромис.

Иначе кой не иска JEEP 5.х кой не е чувал за него ))

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение

....На сняг я вкарваш в пътя или като караш като бабичка, или с помощта на мантинелите.

Жива бабичка и стигнала,а на тези бързи бабички които бързат има много черно бели снимки по дървета и стълбове,а за ръчните хъбове си има лек,къстъм

Да не се заяждаме не можем да ги сравняваме,кучето скача според тоягата

Поздрави

Коментар

От: Разочарован съм от Cheeroke 2.7 CRD

Да не си обЪркал 2,7 с друго....ОТЛИЧЕН е,е това ОПЕЛ даже как може да го сравняваяш с GRAND 2,7crd

Коментар

От: Разочарован съм от Cheeroke 2.7 CRD

Ти пък къде видя че пише GRAND?

Виж ми подписа

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X