Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разочарован съм от Cheeroke 2.7 CRD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разочарован съм от Cheeroke 2.7 CRD

Днес ми се отдаде възможност да покарам малко въпросната машина модел 2003 г. Разочарован съм е меко казано.

Значи карам последователно.

Виждам машината и много ми хареса на пръв поглед. Стегнато купе без много изгъзици по него. Сравнително компактна форма но въпреки всичко четиривратка. Влюбен съм.

Качвам се и оглеждам купето. Сравнително удобно всичко си е на местото и добре подредено. Сравнително удобни седалки, като цяло стегнато. Още повече съм влюбен.

Паля и е тука си такова мамата. Почвам да се разлюбвам - шум, тракане и пак шум. Не може да бъде аз си мислех, че фронтерката ми е шумна обаче това направо ми разтрака главата. Викам нищо да караме нататък.

Включвам на "D" и потеглям - по-голям ташак няма. Това върви като камион само дето набира по-бавно от камион. Викам си леле тя фронтерката ми е направо като спортна кола сравнение с камиона. Давам газ ама нъцки. Едва едва. Турбо въобще не се усеща (не съм много сигурен дали въобще има).

Правя няколко пробни обиколки опитвам се да форсирам малко повечко та дано малко си променя мнението ама не става работа.

Спирам гася и слизам. - РАЗЛЮБЕН СЪМ

Неможе да бъде.

Ако някой кара такова добиче нека сподели за какво иде реч. Наистина ли е толкова зле тоа JEEP или аз съм попаднал на скапан екземпляр. Мисля да ида и да покарам един GRAND утре да видим дали ще е същото положението.

Без лоши чуства, харесвам марката много, но фронтерката ми се представя доста по-достойно от това, което карах днес.
    Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD Overland

До: Разочарован съм от Cheeroke 2.7 CRD

добре поне че си се разлюбил преди да броиш сумата

нали за това е пробването - щом нямаш усещането, че това е "твоята кола", бягай далеч!

не съм карал такова и не мога да кажа нищо..... като стигнеш до по-стар бензинов Гранд, ще се включвам

Коментар

Нали казах да си караш фруктиерата и да не се буташ при батковците.
      Ти пак - искам джип.
      Кой му е присадил 2.7CRD поне разбра ли.
      С какъв двигател е по-бързата Фронтерка.
      Последно редактирано от kinex; 22-09-08, 20:03.

Коментар

Верно Jeep са малко шумни(говоря за 2.5 дизел ),развалят им се разни работи ,цените им са показатели също колко читави са ,но според мен са една класа поне над опелите -джиповете.Лично мои набл'дения.
        Последно редактирано от tododad; 22-09-08, 20:03.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
          Нали казах да си караш фруктиерата и да не се буташ при батковците.
          С какъв двигател е по-бързата Фронтерка.
          Ми аз си я карам и не мисля да я продавам, нищо че съм засилил и JEEP да купувам Иначе фронтито е с 2.2 ТДИ 116 коня май беше (къса база).
          Абе аз имам и един Гранд Вояджър 3.3 бензин ама като му дам газ и по светофарите само ми дишат прахта. Мислех си, че и с това ще е така ама нъцки.

Коментар

Ми аз винаги съм имал чувството,че ако ще е Jeep то ми се връзва с един хубав голям V8... за друго (дизелче)по-добре Фронтерката

Коментар

Първоначално публикуван от matematic Преглед на мнение
              Ми аз си я карам и не мисля да я продавам, нищо че съм засилил и JEEP да купувам Иначе фронтито е с 2.2 ТДИ 116 коня май беше (къса база).
              Абе аз имам и един Гранд Вояджър 3.3 бензин ама като му дам газ и по светофарите само ми дишат прахта. Мислех си, че и с това ще е така ама нъцки.
              По принцип Либърти-то 2.5CRD или 2.8CRD (2.7 няма) е по-бързо от Фронтерата.
              Това което си гледал сигурно е от най-евтините оферти. А може и просто да е надценено. Със сигурност нещо не е наред.

Италянските дизели VM може да са шумни и проблемни, обаче от липса на мощност никой не се е оплакал. Разбира се съпоставено с кубиците.
              Ясно е че от 2.5 самолет не става.

Коментар

Ми ще се кача утре и на един гранд 2.7 и ще докладвам пак, ама това което карах днес определено не ми хареса. Иначе и на мен ми се струва, че нещо не е наред. Неможе да е толкова тромаво това нещо.

Коментар

Ти най-добре знаеш къде колко и какво караш.
                  Моя съвет е да не си взимаш дизелов Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                    Ти най-добре знаеш къде колко и какво караш.
                    Моя съвет е да не си взимаш дизелов Jeep.
                    Подкрепям колегата.
                    [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
                    [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
                    [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
                    [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Е ,хубава работа . Какво толкова му има на 2,7. Естествено че дизела е по шумен и какво от това. Който е карал само бензин , много трудно възприема, после работния звук на дизел. Нека да не забравяме , че става въпрос за мерцедесов 2,7 CDI .
                      Автомобила си е много добър и даже доста пъргав за килограмите си. А и разхода на гориво , сравнен с бензиновия двигател !!!
                      Като се има впредвид цената и година на производство , какво повече да се очаква.
                      Според мен няма автомобил , който да ОЧАРОВА сабственика си.

Коментар

Първоначално публикуван от val1 Преглед на мнение
                        Според мен няма автомобил , който да ОЧАРОВА сабственика си.
                        Този от аватара, очарова собственика си.
                        Знам го лично от него.

Коментар

То първо не става ясно колегата какво точно е гледал де... Друг също така е въпросът къде го е гледал. В общи линии няма какво да даваме акъл ако не ти харесва защо изибщо коментираме - може да е най-великият джип, но щом не ти ляга на сърце...

2.7 crd по-шумен и по-тромав от бензиновите Грандове - не мога да го отреча. Също така при лоша поддръжка от предния собственик вкарването в прилично състояние може да е много скъпо. На нашия пазар обаче почти няма предлагане на безинови екземпляри. Италианските мотори от последните 4-5 години още не са минали теста на времето, така че не се знае там какво дърво можеш да изядеш.

Дизелът си има други предимства, които не са предмет на тази тема, май, и няма да зачекваме пак.

Коментар

Хммм за първи път чувам за Cheeroke 2.7 CRD, до колкото на мене ми е известно този мотор се слага на Grand Cherokee след 2002г.

Коментар

Твърдо ДА за бензиновите Jeep-ве !
                              JEEP PATRIOT, 2.0CRD , 2008
                              JEEP CHEROKEE XJ ,SPORT 4.0L 2000
                              JEEP COMMANDER, 4.7L , 2009
                              JEEP GRAND CHEROKEE WJ 4.7L H.O , 2005 OVERLAND 0878102108 -Иван

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X