Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Чероки 2.5td ..пак

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем с Чероки ..пак

Първоначално публикуван от салко Преглед на мнение
    Kъде се намира датчика и има ли такъв на 2.1 тд 93 год?
    къде ти се намира компютъра на джипа..?))
    аз съм с 2,1 тди и е без компютър и при мен наи сложната електроника е сд-то. няма нит умни дюзи...нито температурни датчици това си е чист,прост, и здрав мотор е и доста слабичък ама..аз не бързам за никъде
    понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
    JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
    Honda Shadow VLX 600 - 1999
    FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
    Влади

Коментар

Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнение
      къде ти се намира компютъра на джипа..?))
      аз съм с 2,1 тди и е без компютър и при мен наи сложната електроника е сд-то. няма нит умни дюзи...нито температурни датчици това си е чист,прост, и здрав мотор е и доста слабичък ама..аз не бързам за никъде

Блазе ти, за кво са тия компютри само сговняват работата

А па на моя ми прави впечатление сега след ремонта, че е по шумен, а като дигна капака се чува отчетливо тракане при подаване на газ..може би на клапан не разбирам много. И НЕ ЗАГРЯВА стои стрелката между първата и втората черта от време на време около втората ,а преди стоеше винаги между втората и 100те градуса, даже по близо до тях
      Jeep Cherokee 2.5 Tdi VM '96

Коментар

Това, че изпуска гориво освен, че може да има проблеми с обратната може да означава и проблем с някой фитинг - ако е така, когато колата е студена налягането е недостатъчно и нафтата не се разпръсква като хората. Загрява - разширява се материалът, не изпуска вече и работи добре - има много сервизи за дизел, добри при това. Аз съм фен на дизелите, но си трябва техника и хора, които разбират - сам трудно ще се оправиш.

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
          Това, че изпуска гориво освен, че може да има проблеми с обратната може да означава и проблем с някой фитинг - ако е така, когато колата е студена налягането е недостатъчно и нафтата не се разпръсква като хората. Загрява - разширява се материалът, не изпуска вече и работи добре - има много сервизи за дизел, добри при това. Аз съм фен на дизелите, но си трябва техника и хора, които разбират - сам трудно ще се оправиш.

Да прав си така е и това и оправяха, сега върви много добре, но пък наблюдавам ефектите, които описах в по горното мнение. Все пак и едно от маркучетата наистина беше разхлабено.

Майк ще съм ти благодарен ако ми издадеш на лично кои са тези сервизи, или пък тук ако прецениш. Поздрави и мерси за хелпа
          Jeep Cherokee 2.5 Tdi VM '96

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X