Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вибрации около 90 км

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: вибраций около 90 км

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Бинго. А да си сядал по кардан връз някой камик? Не, че не може и от износване да е, де. А най-лесно се получава когато някой майстор изниже шлиците и ги наниже другояче. Абе махни кардана и виж дали всичко се оправя.
    Това и смятам да натравя но нямам никакво свободно време и се надявам тази съ6ота да нямам никаква друга работа и да се заема със джипа

Коментар

както разбрах от вещи лица : в раздатката е нормално да имаш луфт - допустим : защото веригата няма обтегач там. но ако е лагер...то сменяи го
      но...ако искараш кардана от шлиците му.. и го завъртиш...и пак го монтираш на шлиците му.. това е абсурдно ) от това не може да има биене ))
      Последно редактирано от lcr; 16-08-08, 09:09.
      понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
      JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
      Honda Shadow VLX 600 - 1999
      FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
      Влади

Коментар

При мен беше същото положение(Чероки кънтри-4.0),луфт във хидравлика луфт във 2-те карета на кормилният прът.От 70 до 80 тресеше цялото купе(почти невъзможно за шофиране).Отидох да балансирам гуми и гумаджията ми каза че е невъзможно да ги бялянсира под 10гр.защото били големи и тежки (GENERAL GRABBER AT 2 235/75R15 M+S).Положнието малко се подобри.Отидох на друг гумаджия и се оказа че предна дясна джанта е крива и ми балансира предни до1гр. и задни до 2гр.Сега този проблем на асвалта изчезна.Така че послушай sparkybg за кадърниТЕ гумаджии.
        Cherokee(XJ) Country 1993 4.0i

Коментар

Първоначално публикуван от Съби Преглед на мнение
          При мен беше същото положение(Чероки кънтри-4.0),луфт във хидравлика луфт във 2-те карета на кормилният прът.От 70 до 80 тресеше цялото купе(почти невъзможно за шофиране).Отидох да балансирам гуми и гумаджията ми каза че е невъзможно да ги бялянсира под 10гр.защото били големи и тежки (GENERAL GRABBER AT 2 235/75R15 M+S).Положнието малко се подобри.Отидох на друг гумаджия и се оказа че предна дясна джанта е крива и ми балансира предни до1гр. и задни до 2гр.Сега този проблем на асвалта изчезна.Така че послушай sparkybg за кадърниТЕ гумаджии.
          да. за баланса съм съгласен-подобен случаи : по 120 грама за малатеста кобра. не съм ги балансирал. оказа се крива джанта. но имам леки вибрации при около 120 км/час
          понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
          JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
          Honda Shadow VLX 600 - 1999
          FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
          Влади

Коментар

Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнение
            да. за баланса съм съгласен-подобен случаи : по 120 грама за малатеста кобра. не съм ги балансирал. оказа се крива джанта. но имам леки вибрации при около 120 км/час
            според мен пак баланс
            Cherokee(XJ) Country 1993 4.0i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X