Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гранд Чероки 2.5 ТД не иска да запали

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Гранд Чероки 2.5 ТД не иска да запали

Имах подобен проблем зимата. Скъса ми нервите. Елиминирах резервоара като сложих една тубичка 5л преди горивния филтър и карах така един ден без проблем. Оказа се напукан маркуч между резервоара и металния провод. Видимо нямаше проблеми, но засмукваше въздух оттам.

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
      Благодаря за консултацията! Дано Господ да си е отмъщавал за нещо и вече да е задоволен...
      Ще видим какво ще бъде утре!
      дано повече не ти създава проблеми ! )) и да я караш със здраве !))
      понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
      JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
      Honda Shadow VLX 600 - 1999
      FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
      Влади

Коментар

Браво и честито! Както колегите по-горе писаха вероятно е смукало въздух от най-високите точки, а при експериментите ти си отстранил нехерметичноста и сега кеф! Ако все още ти се гледа и мърля и нямаш подемник или канал, моя е канал е достатъчно широк за едно "Широки" от големите, а имам и водоструйка. Само че ако искаш сега за след малко може някоя бабичка да ме е полазила и да се разминем та първо все пак зънни. Желая дълги и безаварийни километри кеф
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
          ...нямаш подемник или канал...
          Нямам канал, ама джипа висок... Благодаря! Имам условия да направя канал, но ми омръзнаха строителни работи.
          Да кажа: Днес колата си запали както си е палела досега. Все едно никога, никакви бели не е правила. Мръсница!
          Направи ми впечатление някакво звънящо чукане в помпата - проверено със стетоскоп (една тояжка ) Лошото е - досега не съм се заслушвал.
          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Е те там изобщо не се заслушвай, че само ще се вкараш в размисли и разходи. Ако вземе да заглушава шума от двигателя, вече има от какво да се опасяваш .....
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Хе-Хе "къща се строи или с много пари или цял живот" са казали стари хора. Моята от 13г. е туко пред завършване, а вече плаче за ремонтАко "широкито" е по-широко от 2.6м и по-високо от 2.1м значи не мога да ти помогна с канал в който де се омажеш, но иначе се солидаризирам са с колегата "Куздов" "...ще се вкараш в размисли и разходи...."
              Като завърших военно въздушното училище и работих в бойната авиация тази "еретична" технология със "стетоскопа" съм е прилагал на самолетите, ама след две години "слушкане" как чука този модел, как чука на онзи, иначе от веднъж и без опит не става!....размисли и разходи ...
              Начинаещите студенти медици научат в час някой рядък симптом на тежка болест и хоп започнат от време на време да го усещат и при тях, хипохондрия му се вика, в твоя случай автомобилна. Желая много хиляди "роуд" и "офроуд" километри преди "онзи шум" да започне да заглушава шума от двигателя
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Двора ми е с наклон и много лесно ще стане рампа (канал), ама вЕрвайте ми, омръзнА ми строителство!
                Стига спам, че ще ни подгонят
                Стетоскопа...Не съм се и опитвал за диагностика. Чувал съм за този метод и реших да уточня къде звънти. Е, далече е от "каменотрошачката" - двигател, но все пак, чува се.
                П.п. Продължава да пали без да се замисля!
                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Можеби малко кьсно ама и ас да се обадя,и ас естествено минах по тия нерви и се оказа че една от дифтунките на маркучите които влизат в помпата беше за смяна от там смучеше вьздох и не пали елементарно ама.... като не се обажда!!!!Та сигорно и при тебе е било нещо такова и като си го поразбутал се е наместила и готово!!!
                  ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Имах подобем проблем. Оказа се, че помпата изтърва горивото. Всяка сутрин ми се налагаше да помпя на ръка, зада кача гориво. Накрая сложих обикновенно клапанче последователно на маркуча и вече година карам така без проблеми от подобно естество (разбира се други не липсват). Успех!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X