Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с горивна помпа на Чероки ...на връщане от морето

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем с горивна помпа на Чероки ...на връщане от морето

Здравейте на всички! Не знам защо сте се хванали за този клапан? Той ома две положения - Отворено и затворено.При подаване на захранване щом се задейства и пропуска горивото го забравяте.Помислете по управлението на този клапан, за мен ми се струва че има по сериозен проблем и компа е спрял подаването на гориво, но помпата не е минала в авариен режим на работа което е още по притеснително.Ако се скапе електронното управление , ще започне да мени обороти на празен ход и да гасне , но на празен ход.Тракането в двигатела или помпата е по притеснително.Дано да не е най лошото , да се наложи смяна на помпата.Не ти го пожелавам, най добре да се обърнеш към Иван от гара Яна.УСПЕХ

Коментар

Първоначално публикуван от Pavlin Преглед на мнение
      Клапанът не съм го сменил още, защото трябва да ида с колата при едно момче на ул. Симеон да ми го намери по евтино . А акумулаторът е изтощен. Трябва да го заредя и се чудя какво зарядно да си купя...евтино или скъпо. Не ми се дават 150 лв за него все пак, но ако трябва...
      ...не знам какво трябва да си купиш зарядно,,моето е самоделка . при абсолютно умрял акумулатор го възбуждам със 10 ампера ток за 15 минути . при нормална зарядка ми дава около 2 ампера. за 3 дена акумулатора ми е зареден ПЪЛНОЦЕННО- без загуба на активната маса по оловните клетки.
      тъи че си търси зарядно което да зарежда с малко ток. (лично мои съвет)
      понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
      JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
      Honda Shadow VLX 600 - 1999
      FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
      Влади

Коментар

Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнение
        ...не знам какво трябва да си купиш зарядно,,моето е самоделка . при абсолютно умрял акумулатор го възбуждам със 10 ампера ток за 15 минути . при нормална зарядка ми дава около 2 ампера. за 3 дена акумулатора ми е зареден ПЪЛНОЦЕННО- без загуба на активната маса по оловните клетки.
        тъи че си търси зарядно което да зарежда с малко ток. (лично мои съвет)

Занесох го на сервиз първо, а после той пак спадна. Мерси за съвета, купих едно от praktiker с 5А заряден ток, зелената лампа светна половин час след като го включих, но го оставих все пак 4 - 5 часа.
        Сега е зареден.

Между другото , майстора оправи джипа. Било нещо по ключа за запалването, някаква платка изгоряла. Ремонтът бил временен , следващия път ще купя цялата платка от някъде. Клапанът си работеше както предполагахме тука, язък че купувах нов. Всичко се оправи с тракането и пушенето...

Само, че пича каза, че усеща все пак двигателят да губи компресия от някъде...което май клони към бъдещ ремонт..

П.П: Незнам какви са цените, по скорпионите и т.н. , но стоп-клапанът струваше 36лв в магазин на ул. Цар Симеон 198 ако някой има нужда...
        Последно редактирано от Pavlin; 05-08-08, 17:20.
        Jeep Cherokee 2.5 Tdi VM '96

Коментар

Е те тоа твоя майстор сигурно има Осмо чувство .....
          И аз искам тъй .... да мога да го чувствам .....
          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
            Е те тоа твоя майстор сигурно има Осмо чувство .....
            И аз искам тъй .... да мога да го чувствам .....
            Не! Човекът ми е приятел и е имал десетина само от тази марка... не ме лъже, но не искам сега да отваря кутията на пандора
            Jeep Cherokee 2.5 Tdi VM '96

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X