Би трябвало да е без пари Това което описва е на пръв поглед......А като земеш да правиш.....маико мила
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Jeep Cherokee 2,5 '93 инфо
Свий
X
-
Стефане, още не съм ти купил свещите че не мога да сколасам да стигна до магазина.... Обаче ще ги взема, поставил съм си го като задача.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Единствено понеже е 95 година го харесвам, с еърбега. иначе цената му е 8000лв. Мисля че на 7000 ще го сваля ама дали си заслужава.....Първоначално публикуван от Асен ВасилевРъжда 95-та година
Това е удряно, удряно, та чак мляно
! Мойто е 88 и е с оригиналната си боя и само тук-таме има ръждица!
Коментар
-
Шарнир на Равните Ъглови Скорости - демек щарнир за полуоска на независимо...Първоначално публикуван от kinexТва ШРЪС сигурно е нещо тарикатско ама аз не го знам.
А аз вчера смених свещите на гранда. НЖК 25лв/бр. Знаете ли колко е кофти да караш V8.
А ти що купуваш тие скапани японски свещи? Хуба ви са си за японски коли, за американска кола си има Аутолайт - от Ю Ес Ей
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Не заслужава определено...Първоначално публикуван от superMAXЕдинствено понеже е 95 година го харесвам, с еърбега. иначе цената му е 8000лв. Мисля че на 7000 ще го сваля ама дали си заслужава.....Първоначално публикуван от Асен ВасилевРъжда 95-та година
Това е удряно, удряно, та чак мляно
! Мойто е 88 и е с оригиналната си боя и само тук-таме има ръждица!Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Днес гледах едно чероки 2,5 бензин, 89г , обаче маслото му бяло....... Та може да е гарнитура , ама ако е главата спукана? Колко ли струва нова глава ? Втора употреба едва ли ще има за този рядък модел. А дали може блока да е спукан от прегряване на пример? Иначе цената му е приятна и двоиното си работи......
Коментар
-
Абе какви са тея изроди дето карат тези коли бре? Този двигател е най-издържливия на прегряване двигател на света... Чугунен блок, чугунена глава, къс и корав... Щом са успяли да го скапят и него, представям си как е бил "поддържан"...
И какво казваш двойното работи?
Ама разбира се че работи, за какво ти е джип изобщо ако не работи, това изобщо не трябва да го споменаваш, то си е аксиома.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Макси от всичко може да е. А те таз боза си я държът вътре в мотора за да може по бързо да му раждясът чаркалъците ли.
По добре я забрави освен ако не си сигурен колко ще струва ремонта. А диагностиката на въпросния проблем не е лесна работа.
Коментар
-
Познай какво им се е случило на биелните и основните лагери, на лагерите на разпределителния вал, на хидрокомпенсаторите на клапаните и на други работи също
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
До: Jeep Cherokee 2,5 '93 инфо
Аз съм малко не точно по темата, обаче ще съм ви много благодаен ако споделите от опик как се държи и най-вече колко харчи моторът 2.5 Дизел? Сега ми изпадна 1 доста добро чероки 2000 год. 2.5 дизел и само разходът ме спира. Казвам го защото ще го карам повече градско от колкото по балкана. То ловният сезоне е 5 месеца а останалите 7 здраво по шосето.
Другото, което си мисля е ако го купя да му лоха хъборе на предния диференциал. Казаха ми, че разхода ще падне с кам 1л на 100 км, но не вярвам много на човека и затова питам патило, а не старило
Благодаря!
Коментар
-
Как се държи 2.5 дизел? Не се държи изобщо. Нищо не става от тоя боклук, затова и ти е изпаднало евтино - хората гледат да се оттърват от тях. А и така и не разбрах какво си решил да направиш на предния диф, ама каквото и да правиш разход -1 литър няма да постигнеш, освен че ще прецакаш всичко. И последно, ако си търсиш икономична кола американски джип не е за теб, вземи си Корса 1.0 и бъди щастлив.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Не търся икономична а здрава машина за офроуд. там кадето ходя на лов терена е доста гаден на височина 1200м насред балкана без пътища. За Г класа и дефендър пари нема, а житарата отпадна, че дизелите при тях са съпер кът. За нисани и паджеро не говоря тъй като не издържат на натоварването - имаме по 2 от всяка марка в дружинката. Така, че за малко парици сотношението цена-качество май ще е за джипа.
Та на въпроса - как й е разхода?
А за хъбовете - това е устройство за изключване на предния диференциал. Стандартно, при 2 WD предния кардана върти диференциала но не са зацепени колелата. С хъбове изключваш предния диференциал и от там пада разхода и износването на предницата.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Да пръчката на маслото в горната част беше ръждясала!!!
Коментар