Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво ми направиха по джипа днес!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какво ми направиха по джипа днес!

Първоначално публикуван от Deyan108 Преглед на мнение
    Преди години в БС след ремонт на скоростната кутия (автоматик) забравили моля ви се да налеят масло

На следващия ден айде към морето и гледай какво става. Нова скоростна кутия - като те поеха половината разходи... няма такова нещо значи
    Грешки се случват, друго е да те крадат целенасочено.

Коментар

Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнение
      затова има интернет + много четене + златни ръчички +инструменти !))
      Инструментите са проблем при повечето ни, които нямаме сервизи, както и канали или подемници и т.н. ...
      Jeep Cherokee 2.5 Tdi VM '96

Коментар

Виждал съм накладки, сменени в сервиз, обърнати с метала към дисковете...
        Доста убеждаване им беше необходимо за да купят на девойката и нови дискове, щото те щели сами да се изгладят...
        Затова си правя всичко по колите сам. Не искам животът ми да зависи от малоумници.
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
          Виждал съм накладки, сменени в сервиз, обърнати с метала към дисковете...
          Доста убеждаване им беше необходимо за да купят на девойката и нови дискове, щото те щели сами да се изгладят...
          Затова си правя всичко по колите сам. Не искам животът ми да зависи от малоумници.
          То спор за това няма, човек, но що трябва да е така. Знаеш колко епохи ни връща това във времето!

Вчера ходих за части в същия този сервиз дето ме извозиха - били уволнили виновния механик (в смисъл, че приемчикък няма нищо общо и беше доста изненадан от действията на подчинените си).

Но да видим...

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
            То спор за това няма, човек, но що трябва да е така. Знаеш колко епохи ни връща това във времето!

Вчера ходих за части в същия този сервиз дето ме извозиха - били уволнили виновния механик (в смисъл, че приемчикък няма нищо общо и беше доста изненадан от действията на подчинените си).

Но да видим...

Е ти си МАЗОХИСТ.
            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Е аз части само взех. Нема ми стъпи крака там (в самия сервиз)!

Коментар

Първоначално публикуван от Pavlin Преглед на мнение
                Инструментите са проблем при повечето ни, които нямаме сервизи, както и канали или подемници и т.н. ...
                е...да...донякъде може и да си прав.. но не мога да се съглася че нямаш възможност да си купиш гедоре и крик...?
                става дума за елементарни инструменти...е има някои които са и много по напред от повечето сервизи с материала в (инструментален план) )))
                понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                Honda Shadow VLX 600 - 1999
                FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                Влади

Коментар

Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнение
                  е...да...донякъде може и да си прав.. но не мога да се съглася че нямаш възможност да си купиш гедоре и крик...?
                  става дума за елементарни инструменти...е има някои които са и много по напред от повечето сервизи с материала в (инструментален план) )))
                  Втоя ред на мисли,може да си вземе и гараж.Знаеш ли колко е кофти да лежижш под джипа пред блока,и постоянно да ходиш до мазето за части и инструментиДа зависиш от времето.Дали ще вали или ще грее.Дали ще е светло или тъмноИ като не свършиш на време трябва да прибереш цялата сергия.
                  Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                    Втоя ред на мисли,може да си вземе и гараж.Знаеш ли колко е кофти да лежижш под джипа пред блока,и постоянно да ходиш до мазето за части и инструментиДа зависиш от времето.Дали ще вали или ще грее.Дали ще е светло или тъмноИ като не свършиш на време трябва да прибереш цялата сергия.
                    )) аз знам знам !!! нали и аз живея в блок...а когато ходих да търся спирачни маркучи (на джипа му беше свалено всичко отпред откъм колела и и дискове и тем подобни дреболии) из Бургас..така или иначе взех де..от лада НИВА (еднаки)..и заварих как циганчетата бяха налазили джипа ...даже не мога да намеря сравнение как ...
                    така че не всеки има възможност да има гараж..но елементарни инструменти трябва да се имат...
                    понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                    JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                    Honda Shadow VLX 600 - 1999
                    FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                    Влади

Коментар

А бе що тия хора , дето живеят в по нормални държави , нямат такива ядове като у нас. И то, във всяко едно отношение , коли , дрехи, храна и тн. Имам чуството , че живея в държава-МЕНТЕ-ФАЛШ.
                      Днес и аз си правех нещо по джипа отдолу и взех да си мисля за подемник или за канал , ама мой ли човек да си обурудва гаража като сервиз , ами ако няма гараж, кво праим. А не е ли по-добре да си платиш за ремонта , а за времето в което ти правят колата, да побачкаш от каквото разбираш и така да си имаш спокойствие.

Давам пример с безподобния сервиз: Отивам преди време с моя автомобил (който беше гаранционен) и казвам-оплаквам се от трудното въртене на волана на място. Кача се приемчика и установява , че имам основание. Дава ми ден след една седмица , щото имали много работа. В посочения ден съм в сервиза , но се оказва , че приемчика с когото разговарях временно не е на работа. Посрещаме неговия колега. Аз му казвам че имам за днес проверка на хидравликата а той ми казва , че колегата му не му е предал такова нещо и имал много работа. След доста разправии вкара колата в сервиза. Отидох да я взема след няколко часа. Извади ми някъкъв лист и ми обеснява , че всико било в норми, ако преди съм карал ауди или фолксваген- те имали по лека хидравлика и затова съм намирал разлика. Реших да повярвам и сгреших. След време се оказа се че проблема е в хидравличната помпа , да ама вече няма гаранция и кво праим.
                      Няма да сменям при тях помпата, щото не заслужават да им пълня" касичката ". Някой ще каже "пука им , че им дреме " , да ама не. Все ще има Виделов ден. И като повече хора изреват, то въпросния сервиз " почва да вони а миризмата на гнило се помирисва от далеко "

Коментар

Mалко офтопик но това ли са дюзите за 2.7?

http://cgi.ebay.de/Mercedes-Bosch-Ei...d=p3286.c0.m14
                        Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD

Коментар

Това са! Тези пише, че са Бош, на оригиналните си пише Мерцедес-Бенц. Бош са ОК.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X