Обява
Свий
Няма добавени обяви.
"Умна" дюза - втора употреба ?
Свий
X
-
До: "Умна" дюза - втора употреба ?
Здравейте Колеги!Мож ли някой да ми каже номера на (BOSCH умна дюза) на ГРАНД ЧЕРОКИ 3.1 искат ми го от Англиа за поръчка?Моята е:/Germany KCA 17 S 101 150ba 862/ втората дюза е:/France KCA 17 S 89 165ba 98519 0/ .Нормално ли е да са с различно налягане и други инициали?Благодаря!
Коментар
-
Не е нормално да са различни но по номера на "простата" ти дюзаПървоначално публикуван от kdpetrov Преглед на мнениеЗдравейте Колеги!Мож ли някой да ми каже номера на (BOSCH умна дюза) на ГРАНД ЧЕРОКИ 3.1 искат ми го от Англиа за поръчка?Моята е:/Germany KCA 17 S 101 150ba 862/ втората дюза е:/France KCA 17 S 89 165ba 98519 0/ .Нормално ли е да са с различно налягане и други инициали?Благодаря!
съдя че тя е за двигател 2.5тди а не за 3.1 тди но това не трябва да те притеснява разликата между двете е 4 ома съпротивлвние а относно налягането отиди на стенд за дюни и си ги направи всичките на едно и също налягане.Аз някаде имам една проста дюза за 3.1 мотор само трябва да я намеря
и съм готов да си ги менкаме
Коментар
-
В крайна сметка така и не разбрах какво е "умна дюза" и къде са 5, къде са по- малко. Защо при 3.1 не всички са "умни" изобщо кои са умни при 3.1 и...Първоначално публикуван от kdpetrov Преглед на мнениеКолега защо си купувал 2бр. умни дюзи след като в двигателя е само една такава или в твоя са повече?И благодаря за информациата!
R 727cc BB KIT
ZJ V8
WK2 V6
Коментар
-
Умната дюза е само една .И тя дава информация на помпата за ъгала за запалване .Ако нещо те интерисува друго за умните дюзи питаи на лично за да не пълним темата със спамПървоначално публикуван от baha Преглед на мнениеВ крайна сметка така и не разбрах какво е "умна дюза" и къде са 5, къде са по- малко. Защо при 3.1 не всички са "умни" изобщо кои са умни при 3.1 и...
Коментар
-
Не е спам, така много хора ще научат още нещо, а и в момента /след като продадох Ренжа се заглеждам в един Гранд - от трън на глог е май ама нейсе , затова стигат париците/.Първоначално публикуван от gun Преглед на мнениеУмната дюза е само една .И тя дава информация на помпата за ъгала за запалване .Ако нещо те интерисува друго за умните дюзи питаи на лично за да не пълним темата със спам
0897/833 689 - Николай Божков
Коментар
-
Първоначално публикуван от baha Преглед на мнениеЗащо при 3.1 не всички са "умни" изобщо кои са умни при 3.1 и...
Както ми обясни един специалист, произходът на 3.1 е стъпил върху 2,5 VM + още един цилиндър и умна дюза на него, с цел повишаване на IQ-то на мотора като цяло!
Коментар
-
2.5 VM също има умна дюза на първи цилиндърПървоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеКакто ми обясни един специалист, произходът на 3.1 е стъпил върху 2,5 VM + още един цилиндър и умна дюза на него, с цел повишаване на IQ-то на мотора като цяло!
Volvo XC90 D5 Inscription '16
Volvo XC90 D5 Executive '12
Volvo XC60 D5 Summum '11
Alfa Romeo Spider 2.0 '90
Коментар
-
E те т'ва не ми го каза...Първоначално публикуван от Carburettor Преглед на мнение2.5 VM също има умна дюза на първи цилиндър
Коментар
-
Колеги ...
Вместо да задавате ...... въпроси, пуснете си търсачката с думичка: "умна дюза" и .... ще се учудите, колко нови неща ще научите .....
Ето първия линк, който ми изплю:
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...0+%E4%FE%E7%E0Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо.
"
Коментар
-
Ето малко информация за така наречената "умна" дюза.
http://www.myturbodiesel.com/1000q_h...InozzleFAQ.htm. С мултицет трудно може да се провери дали работи. Може с осцилоскоп при малко по-особено свързване, а най-точен резултат е след тестване с тестер. Има места в чужбина където рециклират "умни" (injector with needle injection sensor") дюзи.
Коментар
-
Колега и аз резиклирам умни дюзи.И при това давам гаранцияПървоначално публикуван от hristorama Преглед на мнениеЕто малко информация за така наречената "умна" дюза.
http://www.myturbodiesel.com/1000q_h...InozzleFAQ.htm. С мултицет трудно може да се провери дали работи. Може с осцилоскоп при малко по-особено свързване, а най-точен резултат е след тестване с тестер. Има места в чужбина където рециклират "умни" (injector with needle injection sensor") дюзи.
Коментар
-
Благодаря! Това е чудесна информация! Аз имах проблем с такава дюза и ми я смениха за 400 лева, при условие че върна върна старата (дефектната). Казаха ми, че тази, която слагат е френска ???...Колега и аз резиклирам умни дюзи.И при това давам гаранция...
Коментар
-
Първоначално публикуван от hristorama Преглед на мнениеС мултицет трудно може да се провери дали работи.
Наясно ли си с устроството на дюзата, че го пишеш това?Най ме е страх от хора без мечти...
Коментар
-
По-горе съм дал връзка към един сайт, в който има добро обяснение. С прост мултицет можеш само да установиш дали има прекъсване във веригата на дюзата, но не можеш да видиш дали има импулси при работещ двигател.....Наясно ли си с устроството на дюзата, че го пишеш това?...
Мисля, че на колегата GUN му е още по-ясно след като може да ги рециклира. Самата поправка е доста "часовникарска" работа, според мен, и мога само да изразя уважението си към тези, които могат да го правят.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар