Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип Вранглер 4,0 предимства и недостатъци .

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от fanatic
    Това пък е невъзможно 2.5 литра двигате с 2 килограма по-лек от 4.0 литра смешно е, правете си сметка колко са вярни тези цифри
    защо да е невъзможно? в една буца желязо като издълбаеш по-големи дупки /за цилиндрите/, по тежка ли става или по-лека...

PS: много добре знам разликата м/у Jeep Wrangler 2.5 и 4.0 - това съм сложил все пак
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

лелееее какви спорове са се развихрили

моя вранглер с 4л двигател по евротабелка е 1480 кг, реално с всичките доработики е 2200 кг. това вкл. по - големи гуми лебедка, булбари, защита на праговете и резервоара, клетка, резервна гума с размер като другите, хай лифт, музика, твърд таван, твърди врати и някои други неща

не се заблуждавайте по това че съм написал много недостатъци, това е зада не се идеализира модела, ако трябва да пиша за някоя друга кола дето съм карал поста ще е двойно и тройно по - дълъг

според мен за състезателен офроуд, при положение, че човек сам си е спонсор вранглера е най - доброто решение, защото колата лесно се тунингова и за сравнително малко пари
      drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
        Това пък е невъзможно 2.5 литра двигате с 2 килограма по-лек от 4.0 литра смешно е, правете си сметка колко са вярни тези цифри
        защо да е невъзможно? в една буца желязо като издълбаеш по-големи дупки /за цилиндрите/, по тежка ли става или по-лека...
        Да бе верно нооу съм прозд
        no signature no problems

Коментар

Теглото на един автомобил е важно разбира се но не виждам защо са тези дълги спорове. Отиваме на официалната страница на производителя www.jeep.com там има таблица и четем съответно:

Най-лекия Wrangler e 1482кг. a най-тежкия 1712кг. Това е тегло без товар...
          VPetrov.photography

Коментар

Пропуснал съм всъщност най-съществения модел Unlimited Rubikon който е 1820кг...
            VPetrov.photography

Коментар

този съществения модел е дълга база
              drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
                Да бе верно нооу съм прозд
                да де, ама тука не става дума само за по големи дупки - 2.5 =4 цил; 4.0 = 6 цил. така че наистина е невъзможно разликата да е само 2 кг
                Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

тази дискусия май се изчерпа

хора не пишете глупости, четете преди това, полсе мислете и най - накрая пишете.

разликата между 2.5л. двигател и 4л. е около 100 кг, нето, без да се броят другите агрегати, като по - здрава скоростна кутия, по големи колектори, по - голяма генерация, радиатор, течности и тн. това просто е два пъти по - голям двигател. другото за което никой не пише и разпределението на теглото. този двигател 2/3 от него стърчат пред предния мост, а малкия е точно отгоре му.

пак казвам, първо питайте, четете, мислете и после пишете, много хора събират информацията си за 4х4 машините от тук, не ги подвеждайте.
                  drive alive

Коментар

Вярно, дай да закриваме темата, мисля че които са ползвали и знаят за какво става въпрос казахме каквото можахме. Пък и Голди винаги може да ми звънне и да обсъдим ако има нещо и той го знае.
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Тойота предимства и недостатъци

Благодаря за изчерпателните данни за Вранглер ,време е да разнищиме и други . :twiste Тойота предимства и недостатъци.
                      LZ1VMH

Коментар

Re: Тойота предимства и недостатъци

Първоначално публикуван от goldy
                        Благодаря за изчерпателните данни за Вранглер ,време е да разнищиме и други . :twiste Тойота предимства и недостатъци.
                        Давай по-конкретно "Вранглер" е един от моделите Jeep
                        Так че Тойота е много общо - например TLC73 или каквото те интересува, ще отворим нова тема

Коментар

Re: Тойота предимства и недостатъци

Първоначално публикуван от alex_markov
                          Първоначално публикуван от goldy
                          Давай по-конкретно "Вранглер" е един от моделите Jeep
                          Так че Тойота е много общо - например TLC73 или каквото те интересува, ще отворим нова тема
                          Одобрявам примера :
                          LZ1VMH

Коментар

Водна защита на Вранлер

Как да защитя делкото на моя красавец (Вранглер) от вода. Прекалено ниско стой и водната струя от под калника го залива .Случи ми се да загасне прекосявайки една не много снежна поляна (срам).Представям си какво ще се случи ако мина през река .По точно не искам, за сега стойчески ги заобикалям .
                            LZ1VMH

Коментар

Има китове с херметизирани делка, а аз моето просто го бях херметизирал със силикон. Отвиваш двата болта които държат капачката, слагаш мъничко силикон в леглото на което ляга (като предварително си го обезмаслил) и стягаш обратно болтчетата. И ти остава да сложиш хубави кабели с плътно надяващи се на делкото накрайници.
                              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Най голямото предимство е че за нищожни пари взимаш автомобил 200
                                коня и че за още малко пари става 250кс 2- Това е едно огромно ЛЕГО

Наи големият недостатък е че след обстоино тунинговане сърце не ти дава да се разделиш с него Всичко друго вече ти се струва скопец

При залепяне със силикон може да се получи вътрешен конденз За да не стане това .............ГО ГО ГО ще ви разкаже останалата част

Иначе има поне 5 фирми които продават офф делко кабели и какво ли не за такива гаргари

Слаби страни при оригинален Вранглер Само една

1-Не възможност или не желание на собственика да го подобри

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X