Откривам тази тема с цел да съм полезен на хора, който в момента се чудят какъв точно 4х4 да си вземат или имат някакъв за който се колебаят дали е техния джип.Един мой приятел сподели с мен че заставайки срещу  автомобила той трябва да му нашепне твой съм, твой съм  или с други думи да има привличане .Темата може и да се разрасне със други заглавия  от рода на "уазка предимства и недостатъци"  и  други . Всеки може да напише нещо за неговото превозно средство.                                                                                                А сега по темата: Очудващо стабилно стой на пътя  и извън него ,не усеща станичните наклони  има много прецизен волан лесно въртящ се. Много друса . /ресыр/  .   Изключително мощен двигател който ме изстрелва във висините с лекота .  Заден блокиран диф . който е предимство при тежък терен и недостатък  при нормално каране .Изключителен стемеж на задните гуми да влезнат в калния коловоз заради блокажа.Държа с невероятни усилия предните извън коловоза но задните са неспасяемо  вътре .      

)
)

), съм малко пристрастен, НО... Едва ли има друг офф-роъдър с по-каризматично излъчване и с такъв коефициент ГГ (Гледай Гледай!!). Може би когато се разглеждат предимствата и недостатъците на много други всъдеходи, това не трябва да се взима впредвид, но не и в този случай. Това е като да търсиш предимства и недостатъци у Харли Дейвидсън например - той не се нуждае от това защото просто е една легенда.  Този автомобил излиза далеч извън еснафски разсъждения за полезност и удобство, той е такъв и с това е напълно самодостатъчен. Човек който избира да купи такава машина не го интересуват недостатъците му, защото Wrangler  може само да се боготвори или да се мрази. Ето затова сега когато карам Гранд Чероки си спомням с тъга за Вранглера ми...и си мечтая един ден да си купя отново.  Това е, и ако това не е по темата здраве му кажи.
 ), съм малко пристрастен, НО... Едва ли има друг офф-роъдър с по-каризматично излъчване и с такъв коефициент ГГ (Гледай Гледай!!). Може би когато се разглеждат предимствата и недостатъците на много други всъдеходи, това не трябва да се взима впредвид, но не и в този случай. Това е като да търсиш предимства и недостатъци у Харли Дейвидсън например - той не се нуждае от това защото просто е една легенда.  Този автомобил излиза далеч извън еснафски разсъждения за полезност и удобство, той е такъв и с това е напълно самодостатъчен. Човек който избира да купи такава машина не го интересуват недостатъците му, защото Wrangler  може само да се боготвори или да се мрази. Ето затова сега когато карам Гранд Чероки си спомням с тъга за Вранглера ми...и си мечтая един ден да си купя отново.  Това е, и ако това не е по темата здраве му кажи.  

Коментар