Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лифт Гранд Чероки ZJ - 2"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Лифт Гранд Чероки ZJ - 2"

две снимки от днес. не се качи много..... някъде до около редукторката на Стефан

Коментар

Браво, хубаво се е разгънала...
      с оригиналните биалетки ли си ?
      LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
        Браво, хубаво се е разгънала...
        с оригиналните биалетки ли си ?
        да, с оригиналните съм.

като правиш защити отдолу, не ме забравяй и запиши размерите ... или направо прави всичко Х 2

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
          да, с оригиналните съм.

като правиш защити отдолу, не ме забравяй и запиши размерите ... или направо прави всичко Х 2
          Ммммм Браво!Много ми хареса.Колега бихте ли споделили откъде закупихте всичко необходимо за лифта.
          Гранд Чероки 5.2 ZJ
          Гранд Чероки 3.7 WK

Коментар

Първоначално публикуван от ddpetrov Преглед на мнение
            Ммммм Браво!Много ми хареса.Колега бихте ли споделили откъде закупихте всичко необходимо за лифта.
            от братя Петрови (магазина към форума) купих пружините и амортисьорите 2" траял мастер, полиретановите тампони от И-бей, друго при 2" не е необходимо..... можеш даже с известен компромис да не сменяш задните пружини, а да сложиш предните отзад (аз съм така)

иначе има доста американски китове, обикновенно се пазаруват от ибей.... поразгледай и раздела джиип във форума.... има доста инфо кое как и откъде.

Коментар

от братя Петрови (магазина към форума) купих пружините и амортисьорите 2" траял мастер, полиретановите тампони от И-бей, друго при 2" не е необходимо..... можеш даже с известен компромис да не сменяш задните пружини, а да сложиш предните отзад (аз съм така)

иначе има доста американски китове, обикновенно се пазаруват от ибей.... поразгледай и раздела джиип във форума.... има доста инфо кое как и откъде.
              Точно в ибей гледам има разни варианти като този например http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Jeep-...Q5fAccessories
              но пък имам съмнения относно качеството им и не бих желал да оставам разочарован.Практиката ми от пазаруване в ebay.com,ebay.de и ebay.co.uk че реалността е съвсем друга при получаване на покупките.
              Според Вас дали този продукт би ми свършил работа http://www.xtremeterrain.com/2suspen...zj1993-98.aspx
              Гранд Чероки 5.2 ZJ
              Гранд Чероки 3.7 WK

Коментар

Точно в ибей гледам има разни варианти като този например http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Jeep-...Q5fAccessories
                но пък имам съмнения относно качеството им и не бих желал да оставам разочарован.Практиката ми от пазаруване в ebay.com,ebay.de и ebay.co.uk че реалността е съвсем друга при получаване на покупките.
                Според Вас дали този продукт би ми свършил работа http://www.xtremeterrain.com/2suspen...zj1993-98.aspx
                точно този вариант не ти трябва...... ако искаш подложки, ето ти размерите тук и тук намери някой да ти ги врътне на струг, а амортисьори ще си купиш отвсякъде - избора е голям

за 150-300 долара няма друг вариант...... я по-добре кажи какво искаш да постигнеш и какъв ти е бюджета......

Коментар

точно този вариант не ти трябва...... ако искаш подложки, ето ти размерите тук и тук намери някой да ти ги врътне на струг, а амортисьори ще си купиш отвсякъде - избора е голям

за 150-300 долара няма друг вариант...... я по-добре кажи какво искаш да постигнеш и какъв ти е бюджета......
                  Ефекта който бих искал да постигна е да повдигна леко Гранда за да се увеличи клиренса.2" повдигане както е при Вас ме устройва напълно.Също така следват по-големи пантофки от тези които съм в момента.Относно бюджета съм готов да заделя колкото е нужно за реализацията на идеята.
                  Благодаря за връзките към руския сайт!
                  Последно редактирано от ddpetrov; 26-04-09, 20:52.
                  Гранд Чероки 5.2 ZJ
                  Гранд Чероки 3.7 WK

Коментар

Ефекта който бих искал да постигна е да повдигна леко Гранда за да се увеличи клиренса.2" повдигане както е при Вас ме устройва напълно.Също така следват по-големи пантофки от тези които съм в момента.Относно бюджета съм готов да заделя колкото е нужно за реализацията на идеята.
                    бюджетното решение е с подложки, готовия кит почва от 6-700 $ без транспорта и митото до 1000 евро за трайлмастера.... отделно пълния комплект тампони е около 200$

при мен окачването беше много уморено, пружините бяха много омекнали и само 2 от амовете работеха.... затова смених всичко.....

Коментар

Увеличаване на клиренса се постига с по-големи гуметки Лифтиране подобрява товароносимост и геометрическа проходимост......

Иначе имам един лифт кит за 3.5", закупен от Дидо Ридайра, включваш две пружини, четири амортисьора, и подложки за сваляне на раздатката и напречни штанги..... Купих ги за 1350 лева, ще ги дам за 1000. Снимки няма как да ги кача, защото нещата са в Априлци, а аз съм във Варна.
                      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                        Иначе имам един лифт кит за 3.5", закупен от Дидо Ридайра, включваш две пружини, четири амортисьора, и подложки за сваляне на раздатката и напречни штанги..... Купих ги за 1350 лева, ще ги дам за 1000. Снимки няма как да ги кача, защото нещата са в Априлци, а аз съм във Варна.
                        Ама ти не си ли го качил ????

Да поясня цената 1350 лв. е цената в Америка + малко вътрешен транспорт + транспорт до тук + мита и ДДС.
                        А за 1000 лв. си е чиста далавера....
                        при този кит се използват оригиналните предни пружини, които се монтират от зад а новите са за отпред. Единствено липсват дълги дъмп стопери и дълги биалетки за стабилизиращите щанги. Проблема с липсващите части се решава лесно и много евтино.
                        Последно редактирано от Злой; 28-04-09, 07:02.
                        LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                          Увеличаване на клиренса се постига с по-големи гуметки Лифтиране подобрява товароносимост и геометрическа проходимост......

При стандартното окачване както съм в момента какви гуми могат да се сложат за да се увеличи клиренса максимално?Иначе офертата е супер.Трябва да поразгледам за снимки на Гранд с такъв лифт за да добия представа.
                          Гранд Чероки 5.2 ZJ
                          Гранд Чероки 3.7 WK

Коментар

При стандартното окачване както съм в момента какви гуми могат да се сложат за да се увеличи клиренса максимално?Иначе офертата е супер.Трябва да поразгледам за снимки на Гранд с такъв лифт за да добия представа.

Не знам в какво състояние е твоето окачване. Моето събра 31/10.5/15, или 245/75/15, с леко подрязване на бронята, и смяна на долните носачи на такива от WJ-я......
                            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Ето гледай моя: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E3%F0%E0%ED%E4
                              Разликата между моят кит и този на Золтан е, че моят е с 4 нови пружини.
                              Ако твоите предни не са омекнали ще изглежда по същият начин. Гумите са 31"10.5,15 цола.
                              LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
                                Ето гледай моя: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E3%F0%E0%ED%E4
                                Разликата между моят кит и този на Золтан е, че моят е с 4 нови пружини.
                                Ако твоите предни не са омекнали ще изглежда по същият начин. Гумите са 31"10.5,15 цола.
                                Кой да помни като се рови във форума че има колеги със така направени машини.Разбира се ,че съм виждал Вашият Гранд но явно чета и разглеждам форума по диагонал.
                                Гранд Чероки 5.2 ZJ
                                Гранд Чероки 3.7 WK

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X