Днес както си карах - пъплех в едно задръстване в голямата жега изведнъж , усетих втвърдяване на педала на спирачките и при потегляне усетих , че нещо не е наред. Опитах да позасиля и като отнема газта все едно съм натиснал леко педала....
Покарах така 30 -40 метра едвам, едвам, за да се изнеса от кръстовището и спрях....
предните ми джанти бяха доста горещички , задните хладни?!?
Освободих на неутрал раздатка и автомат и се опитах да я помръдна - е не ще....
изгасих я и взех да я оглеждам около сп. помпа - видимо всичко е наред, като изключим неработещият АБС - той е с един дефектирал датчик при това заден..
след 10 минути като се поохлади я запалих, педала се оправи и всичко си стана нормално...
Е, нямам обяснение за причината...?!?
Ако някой има идея , нека да сподели...със спирачките шега не бива.
Става въпрос за Гранд 1993 4.0 автомат / има нови на ~2000km предни дискове и накладки+сп. течност, нова спирачна помпа - от Скорпион - дали не съм попаднал на дефектна/....
Дайте акъл какво може да е
Покарах така 30 -40 метра едвам, едвам, за да се изнеса от кръстовището и спрях....
предните ми джанти бяха доста горещички , задните хладни?!?
Освободих на неутрал раздатка и автомат и се опитах да я помръдна - е не ще....
изгасих я и взех да я оглеждам около сп. помпа - видимо всичко е наред, като изключим неработещият АБС - той е с един дефектирал датчик при това заден..
след 10 минути като се поохлади я запалих, педала се оправи и всичко си стана нормално...
Е, нямам обяснение за причината...?!?
Ако някой има идея , нека да сподели...със спирачките шега не бива.
Става въпрос за Гранд 1993 4.0 автомат / има нови на ~2000km предни дискове и накладки+сп. течност, нова спирачна помпа - от Скорпион - дали не съм попаднал на дефектна/....
Дайте акъл какво може да е
Коментар