Здравеите колеги,от десет дни и аз сьм горд сопственик на Гранд Чероки много му се радвам но...вече имам проблем.Искам да помоля за помощ,по време на движение ми светват всички лампи по таблото и релетата щракат!!!Какво става с джипа ми????Благодаря предварително и се извиниавам ако не питам на точното миасто.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

още един американец!!!

Свий

X
- 

До: още един американец!!!

Честито колега със здраве да си го караш!Първоначално публикуван от bonevd Преглед на мнениеЗдравеите колеги,от десет дни и аз сьм горд сопственик на Гранд Чероки много му се радвам но...вече имам проблем.Искам да помоля за помощ,по време на движение ми светват всички лампи по таблото и релетата щракат!!!Какво става с джипа ми????Благодаря предварително и се извиниавам ако не питам на точното миасто.
 Увеличаваме се и тва си е !
 Хубаво ще е да напишеш модела, годината на производство и повечко подробности и тогава да питаш. В противен случай , задавай въпроси във форумите на екстрасенси и ясновидци, за да гадаят каква ти е джипката.
 Ако искаш пусни снимки на американеца - да му се покефим.________________________________________________________________________________________
 Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
 HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

- 

Гранд Чероки лимитед,1996г 2.5 дизел а снимка незнам как да кача!!!Моляви помогнете че тази нощ ниама да се спи!!!Значи мотора работи но таблото ту работи ту не,светват лампите все едно е на контакт после гаснат... ... лудница!!!А и се чуват релета да щракат,фарове мижат/светят слабо/ох  ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
 Коментар
- 

Разказа се нарича "По Жицата" ... само дето в случая автор не е Йордан Йовков, а ...... някой *х*х* австриец.
 Губи ти се плюс .... или маса.
 Вземаш мултицета връзваш го директно на акума (ако трябва и с 3 метра кабел) .... и мериш.
 Напрежение: минус акум - общ минус (маса) това на няколко места по купето, динамо,връзки,крушки, табло.
 После същото само, че с плюса.
 После докладваш.Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо. " "
 Коментар
- 

Ето, затова, колега http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8364Първоначално публикуван от bonevd Преглед на мнениеГранд Чероки лимитед,1996г 2.5 дизел а снимка незнам как да кача!!!Моляви помогнете че тази нощ ниама да се спи!!!Значи мотора работи но таблото ту работи ту не,светват лампите все едно е на контакт после гаснат... ... лудница!!!А и се чуват релета да щракат,фарове мижат/светят слабо/ох  
 Ти сам ще забележиш кога ще имаш възможността "Допълнителни опции", където се намира бутонът "Управление на прикачените файлове", а от там нататък е вече лесно, просто следваш указанията (всичките са подборно описани на български).  
 Не се притеснявай, след известно време на активност ще придобиеш различни права при участие във форума. Както се казва - "на час по лъжичка". Всички (почти, изключвам създателите и организаторите на форума) сме преминали по този път. Има смисъл от тази организация, вярвай ми. Колкото повече четеш различните теми тук, толкова повече ще ти се изяснява. Успех в търсенето на техническите проблеми и тяхното отстраняване. Поне аз не мога да ти дам съвет за това. Успех в търсенето на техническите проблеми и тяхното отстраняване. Поне аз не мога да ти дам съвет за това. proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
 NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
 Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
 Коментар
- 

Колега да ти е честит американеца и със здраве да си го караш!

Аз бих скромно посъветвал да започнеш проверката от ключа за включване на светлините... при мен(Чероки, знам, че си с Гранд но...) той контролира и осветеността на всички уреди по таблото, примен заради него имах проблеми с цялата инсталация, впрочем не е зле и да си купиш диелектрична смазка и след като зачистиш всичко което проверяваш да го мацнеш, няма да корозира/окислява...

Успех и не се коси, скоро ще го излекуваш и ще му се радваш Бъдете живи и здрави! Бъдете живи и здрави!
 Коментар
- 

И ти ли се натресе!?Първоначално публикуван от bonevd Преглед на мнениеГранд Чероки лимитед,1996г 2.5 дизел... Виж ми подписа, ама ти не ги слушай...И да ти е честит и със здраве да си го каляш, пардон - караш. Виж ми подписа, ама ти не ги слушай...И да ти е честит и със здраве да си го каляш, пардон - караш.
 По проблема: Ами, някъде има лоша връзка. Ако не си в час с тоците, по-добре потърси специалист! Lancia Delta HF Integrale Evolucione Lancia Delta HF Integrale Evolucione
 Коментар
- 

И така,след като си взех две кутий цигари... и два литра безалкохолно... за кафето е ясно след два часа пулене и чудене и чудене се захванах за работа!!!Пипах всички жици кабели и кабелчета,копчета и ключета,и накрая о чудо,проблема... се захванах за работа!!!Пипах всички жици кабели и кабелчета,копчета и ключета,и накрая о чудо,проблема... клемата на акомулатора миносовата /-/излиза едно кабелче дьлго около 10см и е хванато за стоиката на един вакум за турбината та това кабелче окислило и се скьсало /не циалото останали 2-3 жички от него/и от там проблема!!!Решението,клиуче 15 макетно ношче и 5 мин работа,ама докатто го намеря... клемата на акомулатора миносовата /-/излиза едно кабелче дьлго около 10см и е хванато за стоиката на един вакум за турбината та това кабелче окислило и се скьсало /не циалото останали 2-3 жички от него/и от там проблема!!!Решението,клиуче 15 макетно ношче и 5 мин работа,ама докатто го намеря... !!!Благодаря на всички за саветите,и насоките!Ще се радвам да се видим и запознаем с колеги /американци/ и не само да ме водите в калта,или поне в кафето щото маи още несьм готов да се калям!!!Казвамсе Митко !!!Благодаря на всички за саветите,и насоките!Ще се радвам да се видим и запознаем с колеги /американци/ и не само да ме водите в калта,или поне в кафето щото маи още несьм готов да се калям!!!Казвамсе Митко ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
 Коментар
- 

Съгласен съм с колегата, навремето същите идиотщини ме тормозиха с един Ескорт.Светлини, мигачи, табло , всичко си светеше когато си поискаше на всичкото отгоре гюрука не се сваляше.Е, майстори,( добри ) и проблема беше отстранен.Не се шашкай нищо страшно не е станало.Карай го на жичкаджия и после давай газ.Grand Cherokee WJ 4.7 V8
 Това е положението.
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар