Здравеите колеги,от десет дни и аз сьм горд сопственик на Гранд Чероки много му се радвам но...вече имам проблем.Искам да помоля за помощ,по време на движение ми светват всички лампи по таблото и релетата щракат!!!Какво става с джипа ми????Благодаря предварително и се извиниавам ако не питам на точното миасто.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
още един американец!!!
Свий
X
-
До: още един американец!!!
Първоначално публикуван от bonevd Преглед на мнениеЗдравеите колеги,от десет дни и аз сьм горд сопственик на Гранд Чероки много му се радвам но...вече имам проблем.Искам да помоля за помощ,по време на движение ми светват всички лампи по таблото и релетата щракат!!!Какво става с джипа ми????Благодаря предварително и се извиниавам ако не питам на точното миасто.
Увеличаваме се и тва си е !
Хубаво ще е да напишеш модела, годината на производство и повечко подробности и тогава да питаш. В противен случай , задавай въпроси във форумите на екстрасенси и ясновидци, за да гадаят каква ти е джипката.
Ако искаш пусни снимки на американеца - да му се покефим.________________________________________________________________________________________
Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006
-
Гранд Чероки лимитед,1996г 2.5 дизел а снимка незнам как да кача!!!Моляви помогнете че тази нощ ниама да се спи!!!Значи мотора работи но таблото ту работи ту не,светват лампите все едно е на контакт после гаснат... ... лудница!!!А и се чуват релета да щракат,фарове мижат/светят слабо/охИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
-
Разказа се нарича "По Жицата" ... само дето в случая автор не е Йордан Йовков, а ...... някой *х*х* австриец.
Губи ти се плюс .... или маса.
Вземаш мултицета връзваш го директно на акума (ако трябва и с 3 метра кабел) .... и мериш.
Напрежение: минус акум - общ минус (маса) това на няколко места по купето, динамо,връзки,крушки, табло.
После същото само, че с плюса.
После докладваш.Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
Първоначално публикуван от bonevd Преглед на мнениеГранд Чероки лимитед,1996г 2.5 дизел а снимка незнам как да кача!!!Моляви помогнете че тази нощ ниама да се спи!!!Значи мотора работи но таблото ту работи ту не,светват лампите все едно е на контакт после гаснат... ... лудница!!!А и се чуват релета да щракат,фарове мижат/светят слабо/ох
Ти сам ще забележиш кога ще имаш възможността "Допълнителни опции", където се намира бутонът "Управление на прикачените файлове", а от там нататък е вече лесно, просто следваш указанията (всичките са подборно описани на български).
Не се притеснявай, след известно време на активност ще придобиеш различни права при участие във форума. Както се казва - "на час по лъжичка". Всички (почти, изключвам създателите и организаторите на форума) сме преминали по този път. Има смисъл от тази организация, вярвай ми. Колкото повече четеш различните теми тук, толкова повече ще ти се изяснява.Успех в търсенето на техническите проблеми и тяхното отстраняване. Поне аз не мога да ти дам съвет за това.
proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Колега да ти е честит американеца и със здраве да си го караш!
Аз бих скромно посъветвал да започнеш проверката от ключа за включване на светлините... при мен(Чероки, знам, че си с Гранд но...) той контролира и осветеността на всички уреди по таблото, примен заради него имах проблеми с цялата инсталация, впрочем не е зле и да си купиш диелектрична смазка и след като зачистиш всичко което проверяваш да го мацнеш, няма да корозира/окислява...
Успех и не се коси, скоро ще го излекуваш и ще му се радвашБъдете живи и здрави!
Коментар
-
Първоначално публикуван от bonevd Преглед на мнениеГранд Чероки лимитед,1996г 2.5 дизел...Виж ми подписа, ама ти не ги слушай...И да ти е честит и със здраве да си го каляш, пардон - караш.
По проблема: Ами, някъде има лоша връзка. Ако не си в час с тоците, по-добре потърси специалист!Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
И така,след като си взех две кутий цигари... и два литра безалкохолно... за кафето е ясно след два часа пуленеи чудене
се захванах за работа!!!Пипах всички жици кабели и кабелчета,копчета и ключета,и накрая о чудо,проблема...
клемата на акомулатора миносовата /-/излиза едно кабелче дьлго около 10см и е хванато за стоиката на един вакум за турбината та това кабелче окислило и се скьсало /не циалото останали 2-3 жички от него/и от там проблема!!!Решението,клиуче 15 макетно ношче и 5 мин работа,ама докатто го намеря...
!!!Благодаря на всички за саветите,и насоките!Ще се радвам да се видим и запознаем с колеги /американци/ и не само да ме водите в калта,или поне в кафето щото маи още несьм готов да се калям!!!Казвамсе Митко
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
-
Съгласен съм с колегата, навремето същите идиотщини ме тормозиха с един Ескорт.Светлини, мигачи, табло , всичко си светеше когато си поискаше на всичкото отгоре гюрука не се сваляше.Е, майстори,( добри ) и проблема беше отстранен.Не се шашкай нищо страшно не е станало.Карай го на жичкаджия и после давай газ.Grand Cherokee WJ 4.7 V8
Това е положението.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар