Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търси се датчик за 3.1td

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Търси се датчик?

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
    Кажете кой е датчика на който поне съпротивлението е в диапазона на оригиналния от 3.1 и ще повярвам.
    хм...ако знаех , щях да ти кажа и серийния номер на дадения детаил , провери стоиностите на датчика и отиваш смело да търсиш датчик от друг автомобил , със същата стоиност. запомни че , повечето датчици са комплементарни - т.е. уеднаквени стоиности , а също така производителите са им едни и същи
    понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
    JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
    Honda Shadow VLX 600 - 1999
    FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
    Влади

Коментар

Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнение
      хм...ако знаех , щях да ти кажа и серийния номер на дадения детаил , провери стоиностите на датчика и отиваш смело да търсиш датчик от друг автомобил , със същата стоиност. запомни че , повечето датчици са комплементарни - т.е. уеднаквени стоиности , а също така производителите са им едни и същи
      Аха. Значи знаеш че става но не знаеш как. На кое да ти вярвам тогава.

1 Как да му проверя съпротивлението като датчика е развален(в случая счупен).
      2 Изобщо не са с уеднаквени стойности. Слагал съм четири, и четирите мерят различно.

Няма капка истина в това което пишеш и при следващ такъв пост ще има санкция. Съвсем сериозен съм. Забранявам да се пишат глупости и не проверени неща.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
        Аха. Значи знаеш че става но не знаеш как. На кое да ти вярвам тогава.

1 Как да му проверя съпротивлението като датчика е развален(в случая счупен)
        2 Изобщо не са с уеднаквени стойности. Слагал съм четири, и четирите мерят различно.

Няма капка истина в това което пишеш и при следващ такъв пост ще има санкция. Съвсем сериозен съм. Забранявам да се пишат глупости и не проверени неща.
        ..не ми спори с теб..няма смисъл ....
        Последно редактирано от lcr; 14-06-08, 14:42.

Влади

Коментар

А бе хора!!!
          Grand Cherokee WJ 4.7 V8
          Това е положението.

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
            Аз друго се чудя - колко може да струва един датчик, че да се мятаме по преправяния и пр. А и този дето го преправяш нали и той пари струва!
            Верно. 100 лв. за преработен и 180 за нов
            Grand Cherokee WJ 4.7 V8
            Това е положението.

Коментар

Първоначално публикуван от radiv Преглед на мнение
              Отново!? Търся сензор за налягане на маслото на Grand WJ99-3,1...моят е счупен и ме дразни лампата на таблото. В Балканстар - Варна казаха че няма никъде ... къде да търся .. ако някой има инфо ... купувам! Благодаря ви!
              Провери тук http://www.trademotion.com, аз за вранглера съм купувал доста неща

Коментар

не се дразнете ..въпроса го зададох не за да преправям, а откъде по-бързо или работещ такъв да намеря - датчика струва 120 лв за WJ 3.1 ..препоръчва се от майстор по никакъв начин да не се преправят датчици които така или иначе не пасват ..било резба или куплонг ..съпротивления и т.н. , истината е НОВ или работещ ..Благодаря ви все пак за това ..предпочитам - нов, така поне ще съм сигурен!

Коментар

Първоначално публикуван от radiv Преглед на мнение
                  не се дразнете ..въпроса го зададох не за да преправям, а откъде по-бързо или работещ такъв да намеря - датчика струва 120 лв за WJ 3.1 ..препоръчва се от майстор по никакъв начин да не се преправят датчици които така или иначе не пасват ..било резба или куплонг ..съпротивления и т.н. , истината е НОВ или работещ ..Благодаря ви все пак за това ..предпочитам - нов, така поне ще съм сигурен!
                  ..a през интернет...?)) каква ше му излезе краината цена..?

Влади

Коментар

Лирично отклоннение - не помагам на търсещия датчик, а на желаещите да "взаимозаменят" - датчик със съпротивление обикновенно командва стрелка или подава информация към "сметало" ( компютър ), лампа се командва от датчик с контакти (вкл/изкл) или на по-новите изгъзици от гореспоменатото "сметало"
                    Сега за "РадиВ" понеже незнам на конкретната кола какво е, ако няма отделен стрелкови уред за налягането на маслото, а само лампа, датчика трябва да е тип "вкл/изкл", тогава ако откачиш куплунга, би трябвало да загасне , ако загасне - отвий датчика, отвътре има една малка дупчица която може да се е запълнила с гняс, промий я и я почисти без да ръчкаш прекалено силно. Може ида тръгне
                    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

http://www.4wheelerssupply.com/catal...56f40e0177be0f ...ето това търся бе момчета ...счупено е на две части ! пробвах да го залепя ...със смес - / препоръчвам /...двукомпонентно лепила и сода каустик ..става бетон ...но явно има проблем ...затова се търси работещ

Коментар

и за кво е тоз датчик...?
                        ква му е ролята...?нещо по маслената система ли ...?

Влади

Коментар

Ако няма точно с такъв куплунг (а това е почти сигурно), може да го замениш с всеки друг който пасне по резба Той работи на вкл/изкл, стойностите на налягането в маслените магистрали са сходни за серийните двигатели така че ще трябва да преработиш фабричния куплунг в такъв с две отделни кабелни обувки, поляритет за спазване няма
                          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Благодаря ти дядо Владо ..дано си прав ..ще пробвам ..стигна ли до резултат, ще дам отговор на всички!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X