Преди известно време ми изби един от маркучите, които влизат в хидравличната помпа - излиза точно отгоре. Самият наркуч има метална част - тръба, която е без накрайник, а е леко заострена и с канал в края за нещо като зегерка, която да държи във фитинга. В самия фитинг има нещо като зегерка, която явно държи тръбата във фитинга.
Та това същото изби преди около 2 месеца - уж го оправиха в един сервиз (явно толкова са го и оправили), но за съжаление изби отново. Аз си поръчах нов маркуч, но преди малко осъзнах, че съ поръчал грешния (от Балканстар го поръчах)

.
Гледайки тази скапана "гайка" със зегерка от вътрешната страна си мисля, че не може да е супер уникална - дали има вариант да се продава само тя в някой магазин за хидравлични компоненти или пак ще чакам "до 2 седмици" в любимия Балканстар за нова, оригинална, ако може изобщо да се поръча.
Аз а посгънах зегерката и вкарах тръбата - захвана се и не успявам да извадя!
Дайте акъл!
П.П. Маркучът (правилният) идва без фитинг (гайката).
Та това същото изби преди около 2 месеца - уж го оправиха в един сервиз (явно толкова са го и оправили), но за съжаление изби отново. Аз си поръчах нов маркуч, но преди малко осъзнах, че съ поръчал грешния (от Балканстар го поръчах)

Гледайки тази скапана "гайка" със зегерка от вътрешната страна си мисля, че не може да е супер уникална - дали има вариант да се продава само тя в някой магазин за хидравлични компоненти или пак ще чакам "до 2 седмици" в любимия Балканстар за нова, оригинална, ако може изобщо да се поръча.
Аз а посгънах зегерката и вкарах тръбата - захвана се и не успявам да извадя!
Дайте акъл!
П.П. Маркучът (правилният) идва без фитинг (гайката).
Коментар