Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гранд Чероки-1 или Гранд Чероки-2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Гранд Чероки-1 или Гранд Чероки-2

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
    Това че не са го чували го казах, в смисъл че не мога да намеря данни.
    Кутията не влиза в сеиф мод а изключва оувър драив-а автоматично. За това има и копче с което се прави ръчно, за да може при теглене да не превключва на най-високата предавка.
    Казах ли ви, че не знам - при мен го няма това копче, та затова... абе както и да е!

А от американски източник данни за този мотор намирам единствено за Додж Спринтер - бус. Там конете са малко по малко, но иначе концепцията е същата.

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
      Казах ли ви, че не знам - при мен го няма това копче, та затова... абе както и да е!

А от американски източник данни за този мотор намирам единствено за Додж Спринтер - бус. Там конете са малко по малко, но иначе концепцията е същата.
      На лоста за превключване на WJ 3.1 има бутон от лявата страна, с който се изключва овердрайва /4 и 5та предавка/.
      Май на WJ 2,7 кутията е комплект с двигателя и няма такъв бутон, кво са измислили немците- не се знае /как са ограничили 4 и 5та предавка???/
      П.С.Американците имат многогодишен опит в създаването на автоматични скоростни кутии и не случайно са го решили по този начин.
      ________________________________________________________________________________________
      Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
      HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Немците казват че това решение O/D е морално остаряло.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
          Немците казват че това решение O/D е морално остаряло.
          те за това на новите немски коли автоматите са им консуматив
          LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от Ba4e Mite Преглед на мнение
            На лоста за превключване на WJ 3.1 има бутон от лявата страна, с който се изключва овердрайва /4 и 5та предавка/.
            Май на WJ 2,7 кутията е комплект с двигателя и няма такъв бутон, кво са измислили немците- не се знае /как са ограничили 4 и 5та предавка???/
            П.С.Американците имат многогодишен опит в създаването на автоматични скоростни кутии и не случайно са го решили по този начин.
            Има положение на скоростния лост (освен D) от 1 до 4, които ограничават включването над съответната предавка.

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
              Има положение на скоростния лост (освен D) от 1 до 4, които ограничават включването над съответната предавка.
              Значи проблема с тегленето ти е решен.Когато теглиш си включваш на 4 или 3 в зависимост от ситуацията. /и кутийката няма да се пържи /
              ________________________________________________________________________________________
              Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
              HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

От: До: Гранд Чероки-1 или Гранд Чероки-2

Да ти кажа колега, аз карам такъв и мисля, че си карал на ръчна и на втора, когато си го засичал на разход...С един резервоар изминава 750-800км. както каза без "екстрем". Резервоара е 83-85л. по еди колко си за деня...помиосли преди да пишеш или смени механика, който ти поддържа колата.
                GRAND 3.1 за кеф
                А 3 1.8 5v за адреналин
                VITARA 1.6 за off-лов

Коментар

Първоначално публикуван от bakobako Преглед на мнение
                  Да ти кажа колега.....
                  Бате, като стар африкански шаман си, и говориш с духове тя темата е от 2008 година......всички сме грешили по някога
                  0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от bakobako Преглед на мнение
                    Да ти кажа колега, аз карам такъв и мисля, че си карал на ръчна и на втора, когато си го засичал на разход...С един резервоар изминава 750-800км. както каза без "екстрем". Резервоара е 83-85л. по еди колко си за деня...помиосли преди да пишеш или смени механика, който ти поддържа колата.
                    Да ти кажа и аз колега прочети преди да пишеш
                    Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                    Това е положението.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X