Приятели, имам Гранд Чероки с 2,5 SDI.. Имам проблем с двигателя... От време на време "нещо" му става - не иска да вдигне повече от 2000 оборота...Вдига, обаче много трудно и без значение на коя предавка...Ходих при какви ли не "майстори" и нищо... Всеки вдига рамене. Хубавото е, че от време на време се оправя и тогава... върви като луд!...Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем? Помагайтееее.........
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с двигателя, Гранд Чероки 2,5
Свий
X
-
До: Проблем с двигателя, Гранд Чероки 2,5
а откъде си Младене ??? ако си от бургаско някъде мога да ти дам вълшебно номерче..и няма да имаш проблеми с двигателя. мои познат е. и разбира от този тип двигатели (!) казвам именно то тези на "VM MOTORI"понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
Honda Shadow VLX 600 - 1999
FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6
0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
Влади
-
вчера свалих от нета от рода на " проблеми и тяхното отстраняване на 2,4 - 2,5 тди " но е на френски. мога да ти дам линка. но превод...не искам вече.а би било полезно тук да се изложи тази информация.понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
Honda Shadow VLX 600 - 1999
FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6
0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
Влади
Коментар
-
На 2000 трябва да поеме турбото. А турбото се управлява от бордкомпютъра. Може проблемът да иде от там.Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнениеа откъде си Младене ??? ако си от бургаско някъде мога да ти дам вълшебно номерче..и няма да имаш проблеми с двигателя. мои познат е. и разбира от този тип двигатели (!) казвам именно то тези на "VM MOTORI"
Не съм много сигурен, но MAF мисля че няма, а само дебитомер над въздушния филтър.
Коментар
-
MAF и дебитомер е едно и също(горе-долу).Мери количеството постъпващ въздух в колекторите.
Ако е гръмнал,компа няма да управлява нещо си.Турбото например, или ГНП-то...0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
малко офф топик...Що ли си мисля че турбото се управлява от дебита на изходящите газове,а не от ЕКУ-то...Първоначално публикуван от Rover Преглед на мнениеНа 2000 трябва да поеме турбото. А турбото се управлява от бордкомпютъра. Може проблемът да иде от там.
Не съм много сигурен, но MAF мисля че няма, а само дебитомер над въздушния филтър.Виден столичен ихтиолог
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар