Здравейте, от кои on-line магазини могат да се поръчват части за jeep, които после наистина да пристигнат
и горе долу какъв е механизма, могат ли да се поръчват дребни неща и какво се плаща за доставка.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
поръчване на части от чужбина
Свий
X
-
поръчване на части от чужбина
[URL="http://www.forum-lines.ru/"][IMG]http://www.forum-lines.ru/rez/renegade.gif[/IMG][/URL]
[COLOR=Black][B] Wrangler YJ, 2.5i, 2.5'' bodylift, ARB locker
[/B][/COLOR][B]Продавам пистов ремък за Jeep [/B][URL]http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?p=886566#post886566[/URL][URL="http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=28939"]
[/URL]Тагове: Няма
-
До: поръчване на части от чужбина
От САЩ най-лесно (поне за мен) е през ebay. пишеш в търсачката какво ти трябва и поръчваш. В някой случай допълнитено говориш с продавача, ако не пише, че доставя до БГ-то. Лошото е ако търсиш нещо по-специфично и трудно намираемо...Първоначално публикуван от orlin Преглед на мнениеЗдравейте, от кои on-line магазини могат да се поръчват части за jeep, които после наистина да пристигнат
и горе долу какъв е механизма, могат ли да се поръчват дребни неща и какво се плаща за доставка.
При този "слаб" долар сега е момента
Grand Cherokee WJ 3.1
Коментар
-
Имам идея да започна такъв канал за внос на части от Германия, схемата е да се купуват от ИБЕЙ.де или местните дилъри да се шипва до адрес в Германия и след натрупване на количество или сума, да се праща до България от мой човек там.
Колкото повече хора се групират толкова по-изгодно и бързо става...
Надявам се така да е много по-изгодно от Балканстар.
А и мисля да се насоча към части 2ра употреба, тук пазара и на малкото налични е живо кожодране, често цените искани от моргите са в пъти повече от нови части от дилъра...
Поздрави,Бъдете живи и здрави!
Коментар
-
Крайно време е някой да се захване с това.Идеята е много добра,иначе всеки по отделно да си ги поръчва излиза много солено.Кога започваш?Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнениеИмам идея да започна такъв канал за внос на части от Германия, схемата е да се купуват от ИБЕЙ.де или местните дилъри да се шипва до адрес в Германия и след натрупване на количество или сума, да се праща до България от мой човек там.
А и мисля да се насоча към части 2ра употреба, тук пазара и на малкото налични е живо кожодране, често цените искани от моргите са в пъти повече от нови части от дилъра...
Поздрави,
Коментар
-
Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнениеИмам идея да започна такъв канал за внос на части от Германия, схемата е да се купуват от ИБЕЙ.де или местните дилъри да се шипва до адрес в Германия и след натрупване на количество или сума, да се праща до България от мой човек там.
Поздрави,
Интересна идея имаш BatGeorgeone.Частите в БГ-винаги са били на кожодерски цени.Ако я реализираш (идеята) ,мисля че много търговци на части 2ра употреба ще си гризат ноктите от яд.
Пожелавам ти успех в начинанието
Kia Sportage 2.0 SOHC- KИЯ - пия само раКИЯ!
Коментар
-
Малко не съм оптимист, моя човек ми каза, че за малко неща ОК, докато стане някой по-голям кашон, ОК, можело да се праща и по автобусите които редовно пътуват за насам... но за по-едри неща май има проблеми да съхранява в квартирата си...
Засега подхождам с намерение да си помогна сам и на някой колеги с дребни покупки, не с комерсиална цел, за търговия всичко става по-разично...
Затова колеги, споделете какво търсите, и ще обсъдим конкретни варианти.
Поздрави,Бъдете живи и здрави!
Коментар
-
[quote=BatGeorgeone;346349]
Затова колеги, споделете какво търсите, и ще обсъдим конкретни варианти.
АХ-5 един брой!
Не е обемисто, но е пък тежичко. Ако ще се носи на ръка.
Знам къде има в Германия, но само за една кутия да ходя по автобуси........... Определено не се навивам. 1500 евро са си 1500, но според мен е по-добре отколкото да имам втора неработеща. Е, 1389 $ в Щатите ми изглеждат по-примамливо, но в момента обсъждаме доставка от Германия.
А как стои въпроса в Гърция? След като вече ходим там за бензин, зехтин и месо няма ли и евтиниика за нашите авточасти?
Коментар
-
Не искам да ви чупя хатъра но:Първоначално публикуван от koman4i Преглед на мнениеКрайно време е някой да се захване с това.Идеята е много добра,иначе всеки по отделно да си ги поръчва излиза много солено.Кога започваш?
Всички части за Джйип пристигат от Щатите. Изключение правят само някой Европейски тунинги.
Най-евтино е с държавната поща USPS.
Пиши два пъти по-голямо тегло и сам виж колко пари спестяваш.
http://ircalc.usps.gov/default.aspx?...ngle&CID=10046
Аз лично предпочитам да дам някъв долар в повече от колкото да се занимавам с комбиниране.
Щото една такава комбинация я чаках три месеца.
А са ми известни и по-трагични случаи.
Коментар
-
здрасти.тази идея е готина.но доколко е приложима...???понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
Honda Shadow VLX 600 - 1999
FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6
0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
Влади
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар