Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да купя или не Cherokee 4.0L

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Да купя или не Cherokee 4.0L

Здравейте аз нов тук и имам Ford Rendjer 2.5 нов и го ползвах тази година за лов но ми се свиди и реших да си взема нещо по евтино . Този е на един колега на баща ми има го от 6 - години той си го е внесал човека е на 65 години и не бил за него вече иска му 7000 лв.По талон се води 1991г. и много добре изглежда.
    Нищо не разбирам има ли блокаж или няма? Този двигател добар лие? Има ли части за него?? Ще бъда благодарен за евентуални отговори. Ще се опитам да сложа и снимки.
    Прикачени файлове
    Suzuki VITARA 2.0TDI

До: Да купя или не Cherokee 4.0L

Няма блокаж. Да двигателя е добър! В днешно време има части за всичко..... По-интересното е, че точно този автомобил има проблем с раздатката (верига), ако няма все още ..... ще има в най-скоро време !!!
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
      ...........................По-интересното е, че точно този автомобил има проблем с раздатката (верига), ако няма все още ..... ще има в най-скоро време !!!
      От къде разбра !? Не че нещо просто ми стана интересно !

Коментар

Професионално изкривяване ..................... Вгледай се малко в снимките! По-късно ще докладвам.
        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Няма блокаж. Да двигателя е добър! В днешно време има части за всичко..... По-интересното е, че точно този автомобил има проблем с раздатката (верига), ако няма все още ..... ще има в най-скоро време !!!
          и на мен ми стана интересно, уж гледам, ама не виждам нещо нередно в снимките. Сподели с нас лаиците ,как разбра за проблема

Коментар

Професионално изкривяване ..................... Вгледай се малко в снимките! По-късно ще докладвам.
            леле и на мен ми стана интересно какво видя на снимката че намери проблем в веригата. айде чакаме с нетърпение

Коментар

Джипът е с различни гуми, вероятно и с леко различни диаметри на гумите - което води до разтягане на веригата при каране на 4х4 без междинен диференциал

Коментар

Първоначално публикуван от afterburner Преглед на мнение
                Джипът е с различни гуми, вероятно и с леко различни диаметри на гумите - което води до разтягане на веригата при каране на 4х4 без междинен диференциал
                е значи съм бил близко сега като се вгледам тези с белия борд са по една отпред и отзад и то на кръст, а другите две съвсем други. велика смеска, така не е ли кофти и за задния диф?

Коментар

231 е една от най-здравите раздатки монтирани на Джйип.
                  Проблеми с веригата - само ако се кара в режим 4х4 на асфалт.

Коментар

Това че едните гуми са с бял кант а другите не, не означава че са с различен размер. Освен това ако е била предимно на 4х2 както е нормално, няма нкакъв пробем. Иначе, по въпроса, колата е добра! Обаче за толкова пари вече може да се намери и Гранд. Тази трябва наистина да е перфектна за да я платиш на тази сума.

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
                      Това че едните гуми са с бял кант а другите не, не означава че са с различен размер. Освен това ако е била предимно на 4х2 както е нормално, няма нкакъв пробем. Иначе, по въпроса, колата е добра! Обаче за толкова пари вече може да се намери и Гранд. Тази трябва наистина да е перфектна за да я платиш на тази сума.
                      Доколкото съм чел традиционен проблем са веригите на раздатките преди 92г. и различните гуми са достатъчно основание той да се отключи.
                      А се закачам за това мнение и тема защото и аз търся такъв джип но тази цена и според мен е леко над пределната за 91год. Ако някой чуе нещо моля да свирне - черпене ще има!
                      Tundra 2011 4X4
                      RAV4 2009 4X4

Коментар

Продавача е познат както писах по горе. Той основно я кара само зимата и много рятко евентуално по - черно през лятото. За тия години и е навартял около 30000 км. и знам какво и е ремонтирал нищо сериозно само дребни работи като водна помпа - от стоене, зареждал е климатика и др. дребни работи. Интерисуваме на тия километри има ли кво да се скапва тепарва и ако му сложа газов инжекцион как ще се представя?? Няма ли поне LCD??
                        Suzuki VITARA 2.0TDI

Коментар

Първоначално публикуван от razgele Преглед на мнение
                          Доколкото съм чел традиционен проблем са веригите на раздатките преди 92г. и различните гуми са достатъчно основание той да се отключи.
                          А се закачам за това мнение и тема защото и аз търся такъв джип но тази цена и според мен е леко над пределната за 91год. Ако някой чуе нещо моля да свирне - черпене ще има!
                          На ПартТайм в режим 4х4 и четирите гуми са му различни, и преплъзват.
                          Освен ако се движи в идеално права линия.

Коментар

Но тази раздатка няма ПАРТ ТАЙМ.А ако и се притесняваш за една верига само на раздатката...Чупи му 1000 лева и го взимай и го карай със здраве.
                            [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
                            [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
                            [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
                            [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Как така няма ПартТайм. На снимката горе лоста е от 231, а тя е ПартТайм. От доло да не е 242 ФулТайм?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X