До: Какво направих по джипа днес?

Мисля че имаме нужда от една тема за малките неща които сме направили(ремонтирали) по джипа, и за които няма нужда от отделна тема.

Много е важно, за да си бъдем полезни, от мненията да става ясно за какъв модел Jeep става въпрос.

Първоначално публикуван от Stefan_yj

Преглед на мнение

Много е важно, за да си бъдем полезни, от мненията да става ясно за какъв модел Jeep става въпрос.

, почти година ще стане и немога да се организирам
, почти година ще стане и немога да се организирам , предния път като тръгнах към теб и колата ми се счупи
, предния път като тръгнах към теб и колата ми се счупи  ....ама "Джипа" е красавец, ако споделиш какво е окачванито, и размера на гумите ще съм благодарен.....за да си мечтая де
....ама "Джипа" е красавец, ако споделиш какво е окачванито, и размера на гумите ще съм благодарен.....за да си мечтая де 

Поръчах си от USA нови барабани, скоби, гумички за цилиндърчетата и комплект с почти всички пружинки и останали дреболии. Снимките са от лявото колело. Беше текло масло от полуоската и както се вижда е голяма мацаница, дори боята по скобите се беше надула. Свалих и почистих всичко и вече заприлича на спирачка
 Поръчах си от USA нови барабани, скоби, гумички за цилиндърчетата и комплект с почти всички пружинки и останали дреболии. Снимките са от лявото колело. Беше текло масло от полуоската и както се вижда е голяма мацаница, дори боята по скобите се беше надула. Свалих и почистих всичко и вече заприлича на спирачка  На дясното колело пък едното буталце беше заклинило и се наложи да му се помогне с чука. Смених спирачната течност в цялата система с DOT4. Старата беше доста мътна. Сега с новите барабани и скоби спира доста добре и като го покарам малко ще регулирам спирачките повторно. Единствено ръчната не хваща и ще и обърна допълнително внимание.
 На дясното колело пък едното буталце беше заклинило и се наложи да му се помогне с чука. Смених спирачната течност в цялата система с DOT4. Старата беше доста мътна. Сега с новите барабани и скоби спира доста добре и като го покарам малко ще регулирам спирачките повторно. Единствено ръчната не хваща и ще и обърна допълнително внимание.

Коментар