До: Какво направих по джипа днес?
Ето и малко снимки след повдигането с 2" и слагането на новите талпи BFG A/T 32х10.5-16.
Ето и малко снимки след повдигането с 2" и слагането на новите талпи BFG A/T 32х10.5-16.
!
!
.Шпрегнах ресьорите с максималната дъга която позволява и добавих два нови листа на мястото на чупените и отделно два дълги листа 2 пъти по-дебели от стандартните за да държат по-дълго време шпрегнатите ресьори.Отпред направих две подложки над пружините и естествено смених всичко като тампони,накрайници,шарнири.И ефекта е налице.Но естествено винаги има едно голямо "НО" взе сега карето към дифа да вибрира леко, когато му се предава въртящият момент,но сега ще му сложа клинови подложки с 6 градуса наклон за да изместя градуса на дифа.
ливнах една капачка бензин в карбуратора (за да не подкачвам с въртене ) и "Джипчо" запали от четвърт както се казва , аз като един същински Рафело се отдръпнах
да съзерцавам творбата си отдалече ....
и видях как по пода се разтича гадна мазна локва 

матерните мръснословия бяха още повече, по-цветисти и по-дълго време, като междувременно загасих мотора хвърлих един леген да събира стичащото се масло и с ключ в ръка се пъхнах да стегна пробката на картера ( мислих че поради старчешко слабоумие съм е оставил хлабава ), беше си там и то стегната. При последвалия оглед се установи че "супер" каталожният филтър е на същата резба и е със същата големина, но за малко по-големите мотори (V6 и V
.Сега видях и ще поръчам направо нов цял кит.
ливнах една капачка бензин в карбуратора (за да не подкачвам с въртене ) и "Джипчо" запали от четвърт както се казва , аз като един същински Рафело се отдръпнах
да съзерцавам творбата си отдалече ....
и видях как по пода се разтича гадна мазна локва 

матерните мръснословия бяха още повече, по-цветисти и по-дълго време, като междувременно загасих мотора хвърлих един леген да събира стичащото се масло и с ключ в ръка се пъхнах да стегна пробката на картера ( мислих че поради старчешко слабоумие съм е оставил хлабава ), беше си там и то стегната. При последвалия оглед се установи че "супер" каталожният филтър е на същата резба и е със същата големина, но за малко по-големите мотори (V6 и V
но след като го смених и запалих джипа вече хидравличната помпа не виеше .След това се захванах със смяна на антефриза след като го източих започнах за наливам новия и когато решиш че съм налял достатачно отново запалих джипа и нещешли продлем тои веднага вдигна много висока температура около 100 градуса а парното не работеше загасиш го и проверих тръбите към радиатора и ужас бяха студени с което реших че е от термостата свалих го и го сложих на котлона във вода но тои си работеше
още по голям ужас значи имам някоя запушена тъба и започнах да ги проверявам и се указа че целия проблем е то една мъничка тръбичка която се намира най отгоре на двигателя и служи за обезвъздъшаването на двигателя прилагам снимки на гадната тръбичка когато я отпуших нещата се оправиха и парнот си заработи а джипа се кротна 90 градуса.

След което се захванах със премахването на една аларма" пираня" от джипа ми е това си бехе много трудна работа защото бяха прекъснати много вериги в джипа и се управляваха от алармата докато ги въстановя направо брадясах голям зор беше но ги въстанових

та това направих по джита си тази събота но ми предстои да сменямм семеринг на пинйон на заден диф
и семерингите на предния диф ми са за смяна на полуоските ама
друг път
Как да се направи че да стане това дет съм го наумил..и така
Как да се направи че да стане това дет съм го наумил..и такаВ момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар