Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имате ли проблем с пръскачките за предното стъкло

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Имате ли проблем с пръскачките за предното стъкло

Джипа е най икономичната кола на течност за чистачки. Карах го през лятото и при нужда използвах пръскалките. Ноември месец реших да долея концентрат и успях да долея само около 700 милилитра. Всеки ден го карам през един проход зад големи и грозни камиони и пръскам постоянно. Наскоро проверих и долях 0,5 литра.
    Направо не повярвах.
    Е имам проблем ама е за друга тема-замръзват ми фаровете-нямат ни чистачки, нито пръскалки.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
      За втори път тази година ми се запушват скапаните пръскачки за предното стъкло.
      След като промиеш цялата система и стигнеш до дюзите, мога да ти препоръчам да ги накиснеш в "мегльо" ( обезмаслител, жълт на цвят продава се по магазините за домашни потреби ) След това с компресор да духнеш от вън на вътре с най-малкият накрайник
      LZ1RED

Коментар

това е много готино оправих ги...работят перфектно...
        което не мога кажа за задната . някъде липсва изхода от към задната врата. помпичката изобщо не се включва...

но за разхода на вода не мога да кажа 4е е много малък...буквално 5-6 пъти съм измил стъклото с интервали от по 3-4 секунди.. и 5 литра вода ги няма...ина4е казанчето е здраво и не е пукнато...но радвам се 4е ве4е не нося бутилка с вода именно заради предното стъкло
        понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
        JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
        Honda Shadow VLX 600 - 1999
        FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
        Влади

Коментар

Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнение
          но за разхода на вода не мога да кажа 4е е много малък...буквално 5-6 пъти съм измил стъклото с интервали от по 3-4 секунди.. и 5 литра вода ги няма...ина4е казанчето е здраво и не е пукнато...но радвам се 4е ве4е не нося бутилка с вода именно заради предното стъкло
          със сигурност от някъде изтича... на гранда ми за цяла зима съм изхабил 4 - 5 литра с течност....
          LZ1RED

Коментар

ами това ако е така добре наи вероятно...ще взема и ще сменя всичко от казанчето до пръскалките...но казанчето е здраво...за по сигурно му пуснах налягане от водопроводната система...никъде не сълзеше....иначе..както каза КУАДРА , пръскалките си виршат работа..досега не бях виждал...такова качествои на поливане..като пръскачка за райграс

Влади

Коментар

Проблемът е решен с разкачването на горния край на системата - разклонителчето и дюзите - за целта се маха решетестият капак под чистачките. Изпръсках едно казанче с вода, за да изкара ако има някакви боклуци и промих дюзите и маркучите - никога до сега не са ми работили пръскачките както трябва - сега обливат много равномерно!

Коментар

което не мога да кажа за задната . отказва да пръска вода,,а и не съм гледал откъде минава маркучето.....знам само че отзад на кората е отрязано и пръскачката липсва.
                може да го направя както на форда ми от 71 година отделно отзад казанче

Влади

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X