Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помагайте колеги(вибрации - Гранд Чероки)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помагайте колеги(вибрации - Гранд Чероки)

Колеги имам проблем с Гранда, и се надявам да ми помогнете.
    Когато тръгвам на първа скорост се чува и усеща едно прескачане от зад.
    И другият проблем е че между 130-140км/ч. започват някакви вибрации от кардана,които тресат скоростния лост и джипката започва да бучи.Възможно ли е да е от висящия лагер.
    Знам че само тук мога да получа компетентно мнение и затова се обръщам към вас, като предварително ви благодаря.
    Последно редактирано от kinex; 14-02-08, 13:41. Причина: Заглавието не носи информация за съдържанието на темата.

До: Помагайте колеги

А ако дадеш малко повече детайли за колата и за проблема е още по- вероятно някой да помогне
    Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от snl Преглед на мнение
      Колеги имам проблем с Гранда и се надявам да ми помогнете.
      И другият проблем е че между 130-140км/ч. започват някакви вибрации от кардана,които тресат скоростния лост и джипката започва да бучи.Възможно ли е да е от висящия лагер.
      Знам че само тук мога да получа компетентно мнение и затова се обръщам към вас, като предварително ви благодаря.
      Коя година на производство, с кой двигател, разглобявано ли е нещо по трансмисията ?
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Не е възможно да е от висящия лагер, защото такъв няма.

Коментар

До: Помагайте колеги(вибрации - Гранд Чероки)

Да де, ама има каренца .....
          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

я вземи първо си провери каретата на кардана като освободиш от скорост и натискаш кардана във всички посоки и отзад и отпред

Коментар

Първоначално публикуван от andro_3j Преглед на мнение
              я вземи първо си провери каретата на кардана като освободиш от скорост и натискаш кардана във всички посоки и отзад и отпред
              Ако колегата не го е правил никога може да не усети хлабината. На мен ми се е случвало монтьор да твърди, че карето е здраво, а то не беше.
              За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Джипа е Гранд Чероки 97г. 2.5 ТДС.
                и двата проблема ли се дължът на каретата на кардана, и ако е така защо при тръгване прескача, след това се оправя и между 130-140 км/ч. започва да вибрира и да тресе целия джип?
                Колко струва комплекта карета?

Коментар

здрасти колега . на моя форд имаше и гумено каре което беше разскъсано.. и всичко тресеше и бучеше и един момент всички тези проблеми изчезнаха...щото просто то се пръсна на 4асти....но на джипа..не знам дали има такова...но мога да попитам за твоя проблем ако искаш
                  понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                  JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                  Honda Shadow VLX 600 - 1999
                  FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                  Влади

Коментар

Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнение
                    здрасти колега . на моя форд имаше и гумено каре което беше разскъсано.. и всичко тресеше и бучеше и един момент всички тези проблеми изчезнаха...щото просто то се пръсна на 4асти....но на джипа..не знам дали има такова...но мога да попитам за твоя проблем ако искаш
                    ЩЕ СЪМ ТИ МНОГО БЛАГОДАРЕН

Коментар

ти как разбра че вибрациите почват от кардана????
                      гуми, джанти как са ти, щото може да почва и от тях....

Коментар

Колеги имам проблем с Гранда, и се надявам да ми помогнете.
                        Възможно ли е да е от висящия лагер.
                        Такова животно в гранда нема.
                        нема да се фалиме оно се види и само се фали

Коментар

Ако някога , някой чичко е сменял карета на кардана... и ги е сменил...
                          Поглеждал ли си джип-а от долу?
                          Те т'ва е Баце...

Коментар

Гумите са ми чисто нови ичетирите, със сигурност не е от тях.
                            Въпросите ми са конкретни, но явно никой не е имал подобен проблем.
                            На колата ми Мерцедес проблема беше отвисящия лагер, но при нея само тресеше на висока скорос
                            При джипа не само, че тресе между 130/140, но и се чува някакво прескачане при потегляне. Забелязах ,че прескачането е при потегляне с десен завой.
                            Е може ли някой да ми каже от какво го прави това и какво е необходимо да сменя, защото в гр.Тервел (от където съм)няма компетентни майстори.

Коментар

Гумите са ми чисто нови ичетирите, със сигурност не е от тях.
                              Въпросите ми са конкретни, но явно никой не е имал подобен проблем.
                              На колата ми Мерцедес проблема беше отвисящия лагер, но при нея само тресеше на висока скорос
                              При джипа не само, че тресе между 130/140, но и се чува някакво прескачане при потегляне. Забелязах ,че прескачането е при потегляне с десен завой.
                              Е може ли някой да ми каже от какво го прави това и какво е необходимо да сменя, защото в гр.Тервел (от където съм)няма компетентни майстори.
                              Провери карета на предните полуоски......На канал завърти кардан към предния мост и гледай луфтове в предните карета.....
                              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X