Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Код за радио

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Код за радио

здрасти. там има един ЕПРОМ ЧИП . КОИТО ИГРАЕ РОЛЯТА НА ЕЛЕКТРОНЕН КЛЮЧ .вариант 1 : просто се късят пистите му и ве4е си става на ситемата "бъстър копче" и музиката тръгва , или просто се слага кода . след което се програмира пове4е да не го търси.
    понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
    JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
    Honda Shadow VLX 600 - 1999
    FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
    Влади

Коментар

Някой ще каже ли как се въвежда кода на радиото.

ПС: Цената в Балканстар е вече 35 лв. Някой не е ли докопал от някъде калкулатор да си ги правм сами?
      ZJ'96 5.2

Коментар

Вече прочетох как...
        Ето тук може да се прочете за доста модели:
        http://www.car-audio-accessories.co....p-Chrysler.htm
        ZJ'96 5.2

Коментар

Първоначално публикуван от FDevil Преглед на мнение
          Вече прочетох как...
          Ето тук може да се прочете за доста модели:
          http://www.car-audio-accessories.co....p-Chrysler.htm
          Много як саит и работи аз ввече го пробвах

Коментар

Е, аз не съм го пробвал за разкодиране, защото 10 паунда ми се вижда доста скъпо (по-добре в Балканстар да ми го разкодират), но пък безплатното инфо за сваляне и съответно вкарване на кода на всякакви модели коли е доста полезно.

ПС: Аз лично се разминах с плащането, защото като го свалих касетофона и останах приятно изненадан - вече предишния собственик го беше разкодирал и отстрани стоеше лепенката с кода )))
            ZJ'96 5.2

Коментар

Между другото докато търсех декодери успях да намеря за Daewoo, Ford i май някакви Mercedes-и, така че ако някой го закъса с такива коли ще се опитам да помогна (безплатно разбира се).

ПС: За съжаление за Chrysler не намерих...
              ZJ'96 5.2

Коментар

От: Код за радио

Пичове,да повдигна малко темата от прахта:
                Проблема е следния:разкачих кабелите на радиото отзад,защото имам проблем с предните говорители и при закачането си поиска код,имам го на етикета,но успях да вкарам само първите 3 цифри,защото последна е нула и пробвах 3 пъти най-различни варианти,но не се получи и сега съм я оставил на контакт и чакам пак за "CODE",та ако някой знае как да вкарам цифра различна от 1 до 5 ,нека да пише(кода ми е 3410).Мерси предварително!
                Последно редактирано от -stefan-; 07-02-13, 12:45.

Коментар

Mоже и глупост да напиша, но като натиснеш два пъти един и същи бутон, какво става?
                  ... нямам под ръка manual-a в момента, но като че ли така беше. Логично ми звучи.
                  Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive II *
                  2" lift (Bilstein 5100 & IronRocks springs), General Grabber AT3 31"

Коментар

Маркира първото натискане,пробвах така,ама де да знам,пак ще опитам

Коментар

Не става,дайте още съвети или идеи,5 пъти пробвах различни варианти и не ще и не ще

Коментар

Не става и не става,пробвах 5 пъти различни варианти,но не иска да "извади" нулата отникъде,някой нещо,идеи?
                        Прерових нета и пак нищо.

Коментар

Първоначално публикуван от -stefan- Преглед на мнение
                          Не става,дайте още съвети или идеи,5 пъти пробвах различни варианти и не ще и не ще
                          А, да не би, кода да е объркан нещо? Мисля че, съм чел някъде, че, не може да има нула в кода. Не съм сигурен, дали точно за тоя код е ставало дума, обаче.
                          Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
                          0877стоидевет215–Радослав

Коментар

От: До: Код за радио

Първоначално публикуван от FDevil Преглед на мнение
                            .... май някакви Mercedes-и, така че ако някой го закъса с такива коли ще се опитам да помогна (безплатно разбира се).
                            е, поне за някаквите Мерседеси може да помагам - още по-безплатно, и още по-разбирайки се..

иначе, ако имам по-подробно инфо, или снимка на аудиото на джипа, може би бих могъл да се опитам да ударя едно рамо..

Коментар

Гранд Чероки е джипката,инфинити голд аудио система ,с ей тая машинарияНатиснете снимката за да я уголемите

Име:radio_rbp1.jpg
Прегледи:1
Размер:25.4 КБ
ID:5452375 и като го издърпах отгоре му има един залепен етикет и на него пишеATA CODE 3410

Коментар

Най-накрая щастлив завършек на сагата.Намерих кода написан в сервизната книжка и всичко е ок.Наистина няма цифри различни от 1 до 5,това DATA CODE явно е нещо различно,няма нищо общо с кода

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X