Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Код за радио

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Код за радио

Значи моя идиотизъм е не надминат наложми се да сменя акумолатора на Черокитоси което е маи 98 набор и забравих кода на радиото след като раших че си го спомних опитах при това няколко пъти но се оказа грешин.Вече го намериш каде съм го записал но на дисплея на радиото пише че трябва да чакам 2 часа но от тогава минаха 2 дена но продължава да си пише чакаи да се става въпрос 2 часа да работи колата без да я гаса.
    Предварително Благодаря за вашите отговори

До: Код за радио

По-скоро на контакт я дръж 2 часа.

ПС: Това е предположение само (така беше на старата ми кола)
    ZJ'96 5.2

Коментар

Доколкото ми стигат техническите познания, ако я държиш на контакт 2 часа, ще се простиш с доста други неща по колица, и тогава загуба на радио ще ти се струва просто приказка с щастливия край.......
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първо ще пукне бобината, а нататък да кажат които имат коли с компютри.
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

При повечето има определен брой за грешен код до 3 пъти и след това в сервиз за 10-15лв. ще ти сложат поредни цифри, но пробвай с откачане на кабела за паметта и отново с вече верния код. Нещо като рестарт.

Коментар

Аз откачих радиото но не стана.
            А джипката е дизел и нама бобина но лошото в случая е че ГНП се отравлява с компютър.

Коментар

К'ъв е проблема? Возиш се два часа с включено радио.
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

аз имах сащия проблем като сменях акумулатора.Но аз и не знаех кода даже.Затова свалих предния панел на таблото който се даржи на четири щипки вадиш радиото подаваш му деректно 12V на него,чакаш 2 часа и после го караш на сервиз пушеш една цигара време плащаш 10-15 лева и се радваш.
                [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
                [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
                [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
                [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

съжалявам за това което ти се е случило..но не е ли по лесно да си сложиш една mp-троика в колата ...??? те вече и без това са евтини...
                  аз моя просто го изкарах и го смених с PIONEER mp3 ...
                  понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                  JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                  Honda Shadow VLX 600 - 1999
                  FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                  Влади

Коментар

Абсолютно същото ми се случи и на мен. Само дето нямах код изобщо като купих колата. Отидох в Балкан Стар. Там за 20 лева ми намериха кода по номера на рамата, май. Те си знаят как. Монтьора ми каза без притеснения да държа колата 2 часа на контакт. Седнах си с книжка в колата и след 2 часа радиото си поиска кода въведох го и тръгна, После си слагаш кода на едно листче при документите и си готов,. Казаха ми че нищо неможе да и стане на колата ако е на контакт 2 часа. И моя джип е дизел........... Та това е
                    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ... и без чалга!
                    "Един казл едно, друг друго и...делото преуспяло..." /Я. Хашек/ :)

Коментар

Първоначално публикуван от hristota Преглед на мнение
                      Отидох в Балкан Стар. Там за 20 лева ми намериха кода по номера на рамата, май.
                      26 лв. по новите цени (преди 2 седмици имах същата процедура)
                      Grand Cherokee WJ 3.1

Коментар

Първоначално публикуван от hristota Преглед на мнение
                        Абсолютно същото ми се случи и на мен. Само дето нямах код изобщо като купих колата. Отидох в Балкан Стар. Там за 20 лева ми намериха кода по номера на рамата, май. Те си знаят как. Монтьора ми каза без притеснения да държа колата 2 часа на контакт. Седнах си с книжка в колата и след 2 часа радиото си поиска кода въведох го и тръгна, После си слагаш кода на едно листче при документите и си готов,. Казаха ми че нищо неможе да и стане на колата ако е на контакт 2 часа. И моя джип е дизел........... Та това е
                        Ееее, след като монтьор от Балкан Стар го е казал, вече мога и аз )
                        Какво толкова ще му стане ако седи на контакт....Както и да е, да не излезне, че се заяждам.

Относно музиката. Оригиналната музика в моето Гранд Чероки е УНИКАЛНА! Infinity Gold. Не знам дали във всичките има такава музика, но ако да, то е грехота да се разваля оригиналната окомплектовка. Цялата акустика е много добра. Точните колони на точното място, с точната посока и точната сила.

ПС: Съгласен съм се, че един Pioneer (по принцип ги уважавам много) няма да влоши качеството, но и ползата няма да е кой знае колко осезателна. Целия този саунд-процесинг, който за Pioneer е страхотен, може да докара от не добре изчислена система като цяло доста добър звук. При Гранд Чероки просто няма нужда.
                        ZJ'96 5.2

Коментар

е..да съгласен съм с вас..о за какво да държа оригиналнотa музика след като е било изгорено краиното му стъпало и от вси4ките изходи свиреше само един и то при това с ужасно качество...? при мен просто се оказа финал пред частен случаи . а не знам..къде ги оправят тези неща..
                          с уважение LCR
                          понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                          JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                          Honda Shadow VLX 600 - 1999
                          FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                          Влади

Коментар

Ами иди в Поморие да ти направят музика ако си мераклия и пак ще си говорим

Коментар

Реших проблема много лесно .Свалих радиото дадох го на маистор и му казах да махне кода след което олекнах с 20 лева и сега радиото ми работи. И няма код което е наи-важното.
                              Благодаря на всичи които ми отговориха

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X