Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се преборих с явлението ШИМИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Как се преборих с явлението ШИМИ

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
    Сега вкарах джипа за преглед и им казах да обърнат внимание най вече на тази щанга и на демпфера. Но монтьора ми отговори, че тампоните на щангата са ОК,
    .
    Аз също съм монтьор от много години и когато се сблъсках за първи път с този проблем и аз си казах....абе тези тампони на щангата са си супер......,защото при всеки друг тампон от този вид и в това състояние в което се намираха тези на напречната щанга съм ги оставял да си карат без никакви проблеми,и така цяла седмица си стоях под джипката и недоумявах за какво иде реч....всичко здраво пък като напипа неравности и полудява. Докато не направих щангата да няма абсолютно никакво мърдане,дори и с лост не се оправи,така че човек който не се е сблъсквал с този проблем лесно може да се заблуди за тези тампони че са в добро състояние.
    Стефан Дянков

Коментар

... Но монтьора ми отговори, че тампоните на щангата са ОК ...
      Аз не бих се доверявал безрезервно на монтьор, освен ако не го познавам много добре и не съм видял с очите си, че това е така. Сигурно, защото веднъж ми се случи един такъв да ми каже, че втулките на напречната щанга са добре. А когато след това все пак свалихме щангата (в друг сервиз) се оказа, че едната от полиуретановите втулки, въпреки привидно добрия външен вид в същност дава много сериозен луфт.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

А кой е Влади и как да го намеря? Някакви негови координати, тел?
        vladi333 http://www.autoexpress-2.com

Коментар

Разбах за какво става дума, но ми е доста далеч, на 2 резервоара бензин. За сега положението е стабилно и не бих се вдигнал от село до Сф. за този проблем.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Има ли някаква вероятност това тресене да идва от карето на главината?

Коментар

Първоначално публикуван от krasi78 Преглед на мнение
              Има ли някаква вероятност това тресене да идва от карето на главината?
              Нулева.
              Другата седмица ще взема тампони за напречната щанга и ще го оправим.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X