Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Компресор на климатик

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Компресор на климатик

Първоначално публикуван от kirech Преглед на мнение
    ...никога не включваите компесора докато подавате газ ...
    Този който ти го е казал това маи не е разбирал много от климатици.

Съединителя на компресора на климатика се управлява от блока на мотора чрез реле, като освен ключа на климатика на таблото се взимат под внимание стоиностите на сензорите ниско налягане, високо налягане, външна температура, температура на изпарителя и други според конкретната комплектация.

Поради това компресора не работи постоянно. Той се включва и изключва переодично за да се регулира налягането в системата.

Блока на мотора може да забави включването на компресора до 30 секунди според условията.
    Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

^To че е така може и така да е..
      При мен случая беше в сервиза, и то от тези сервизи дето ти вършат работа, а не ти зимамат само кинтите(човека дето му продадох колата кара 2-ра година без да допълва и без да губи фреон)..
      Та пуснах климатика да пробваме , аз си помислих че работи компресор вече, а те отпред гледат, мерат..
      И аз понеже нали кола над 150 коня да се изрежа, да се покажеме... и натиснах здраво газ.. И точно тогава се е вкючил компресора и сички маистори в хор :
      -Еееее!!! Ууууу!! Недей така бе и извадиха вестниците и почнаха да ми показват снимки и да ми обясняват.. Та това е - просто споделих, ако разбирах много щях да съм при тях майстор - казах каквото ми казаха и те.

CITYEL

Коментар

в движение компресора така или иначе се включва и изключва многократно защото достига желаната температура или защото се е преохладил\ако е климатик \ така че това което са казали да не включваш в движение е несериозно и непрофесионално.успех на всички.

Коментар

По-новите модели компресори нямат проблем с включването на високи обороти, но при по-старите не е така. Аз лично моя като го включа (на ниски обороти), пускам и вентилатора на макс, за да не може да преохлажда и изключва.
          П.С. Покритото мляко котките не го пият!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
          X