Здравейте,имам проблем с компресора на климатика.След като го свали майстор и провери каза,че е задрал и той не може да го ремонтира.Докато беше на колата се чуваше ужасно ромолене на метал от него.Някой знаели дали се ремонтират или ако не то някъде да се намира втора употреба Чероки 2.5 дизел.На самия комресор е написана цифрата 17.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Компресор на климатик
Свий
X
-
До: Компресор на климатик
Доколкото знам този модел компресори не се ремонтира. Потърси втора употреба или нов, като за нов те съветвам да го купиш от Австрия или Германия, където е по евтин отколкото в Балканстар. Не помня точни цени, но мисля , че цена от 300-400 Е бяха подобни втора употреба в Австрия.
-
Колега здравей,
Би ли споделил с нас къде точно е това място в Хасково с многото части за ДЖИП?
Дали има нещо като морга с умрели американци ???
Аз лично имам нужда от много донори на човешки цени, за това моля те дай повече информация?
Предварително благодаря!
Много поздрави,Бъдете живи и здрави!
Коментар
-
Не много части,а компресори и друго по климатичната инсталация.Момчето се казва Николай ако те интересува ще дам номер.Хубавото за мен е ,че е свалял табла на чероки и гранд и го прави за 150 лв,при условие ,че в Пловдив ми поискаха 500.И го направи добре,без забележки от моя страна.
Коментар
-
Първоначално публикуван от grunge_is_dead Преглед на мнениеКолега, gravidis, би ли ми дал телефона на момчето от Хасково, за да го попитам по моя въпрос с нужната ми част?
по-скоро ми трябва онова нещо, което свързва хидравличната ми помпа с компресора на климатика (не му зная името) и предава вътреливото движение!!! ако някой има идея от къде да го намеря втора ръка да казва.
Благодаря предварително!
Коментар
-
Първоначално публикуван от mariolh Преглед на мнениеимам здрав втора употреба може да се договорим
Коментар
-
Много потрошени компресори тука бре..какво правите ве хора?
Аз не знам дали ви е казъл някой или са ви го спестили нарочно, но има нещо много важно, а именно:
Никога, ама никога не включваите компесора докато подавате газ защото точно тогава се повреждат или чупят компресорите.Пускате газта цъкате и кат заработи - пей сърце.
Спазва ли се това правило - дълга и безаварийна.
Имаше навремето даже снимки на "пръснат" включан при високи обороти компресор в един вестник .
Дано да съм помогнал.CITYEL
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар