Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Номер на двигателя на GRAND WJ 3,1TD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Номер на двигателя на GRAND WJ 3,1TD

Първоначално публикуван от miler Преглед на мнение
    Е там двигателите не са ли еднакви за всички?
    Няколко одобрени типа са. От един тип са еднакви. Важното е да е фабричен блока. V8
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
      Няколко одобрени типа са. От един тип са еднакви. Важното е да е фабричен блока. V8
      Ясно

Коментар

Първоначално публикуван от moiseev Преглед на мнение
        След внимателен оглед на документите за продажба от Италия останових че там фигурира номера на двигателя явно младежа който ми го продава (очевидно е нов служител) е олекотен от към умствен багаж, та сега се чудя дали трябва да си преправя договора за покупко продажба или направо да си ходя в КАТ ?

П.П какво е VM и каква му е разликата от Перкинс?
        Изобщо не се шашкай и не се занимавай с преправяне на договори! От опит мога да кажа (в последните месеци регистрирахме две-три нововнесени коли от Италия), че няма да имаш никакъв проблем. По принцип, когато се купува кола от Италия се попълва едно подобно на договор - декларация от продавача, че продава колата на купувача. Ако ти го продават с фактура пак се пише само номера на рамата. В кат си знаят от къде да го препишат и ти вкарват номера на двигателя в Българския талон.
        Между другото за КАТ София вече се превежда само единия документ (това за покупко-продажба), а талона си го разчитат на Италиански!

Коментар

На Гранда записаха че няма номера на ДВГ-то....., а на Вранглера има......ДВГ-то си е едно е също и на двата таралясника - 4.0 л., редовия шестак.....
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
            На Гранда записаха че няма номера на ДВГ-то....., а на Вранглера има......ДВГ-то си е едно е също и на двата таралясника - 4.0 л., редовия шестак.....
            Щот си оставил да го запишат. Това не е номер а КОД. Той се повтаря на двигатели от една и съща серия. Служи само за индентификация на резервните части. Утре като някой внесе кола със същия двигател и ще го подгонят че е откраднал твоя или теб ще подгонят или нещо друго. Що не им го каза това на тези тъпи катаджии? Те и на мен искаха да ми го запишат вместо номер това същото та вдигнах як скандал и сега ми пише "без номер".
            Оуигофрени....
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Който се регистрирал след мен, да му мисли.....
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Ти му мисли, сега нищо не можеш да направиш с този без разправии. А аз на моя и 2.5 и 5.2 мога да му сложа

Коментар

Дай боже днес ще го регистрирам в КАТ Варна...благодаря на всички за информацията.

Коментар

Джипа регистрирах без проблем, записаха ми номер на двигателя
                    Проблемите започнаха 3 км по-късно. Потъна ми педала и колата малко като камикадзе прелетя на червено през едно кръстовище въпреки отчаяните ми опити да намеря неутралната скорост, километър по късно установих че странна течност (нафта ли е масло ли е) активно обтича двигателя може би затова беше толкова чист. И като капак установих станен шум...дори за моето непрофесионално ухо от двигателя...тази сутрин човека от който я купих я взе с думите че като са събирали двигателя (сменяха му втулки и гарнитура на главата след вноса преди да го купя) са забравили нещо да направят с някаква шпилка в двигателя която нещо правела (незнам какво ама управлявала хода на клапаните). След два часа щяла да е като нова.
                    Сега да поясня, аз съм юзър, качвам се и карам като се троши хвърлям или търся майстор който като ми говори чувам само колко пари и за колко време, много съм доверчив и лесно ме манипулират. в момента съм леко ядосан и силно недоверчив...
                    Някой може ли да предположи какво му е на вече моя автомобил.

Коментар

Ми то твоето обяснение е като аборт по телефона малко. Най-добре се обади на някой колега от града да отидете на свестен майстор НО ДА НЕ Е МАЙСТОР КОЙТО ПРАВИ ТОЙОТИ и други японски коли - американските коли си имат специфика.

Коментар

Е те майсторите май вече са свършили работата. Някой колега с 3.1D ще трябва да помага!
                        За педала на газта ли става въпрос, че е потънал!?

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
                          Е те майсторите май вече са свършили работата. Някой колега с 3.1D ще трябва да помага!
                          За педала на газта ли става въпрос, че е потънал!?
                          На спирачката, щом е минал като торпедо на червено...

Коментар

Може да е нелогично, но става въпрос за педала на газта, досега не съм карал автоматик и си търсех съединителя хич не ми хрумна да натискам спирачка докато на влезох до средата в кръстовището...Странното е че след 2 часов ремонт автомобила е много добре някакъв комплект шпилки при някакви уши му били сменили и се га наистина се държи задоволително, в петък явно пак ще ходя до Варна за да си го взема че вчера се отказах и си тръгнах със Цетроена, почвам да си мисля като го докарам къде да го закарам да го огледат, при Влади били само по ходовата част...

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                              На спирачката, щом е минал като торпедо на червено...
                              Може и на газта да е пропаднал....като при мен
                              Миналия месец имах 1-2 подобни преминавания (за моя радост без последствия)
                              Също имах леки "течове" на гориво, но при мен беше заради забравена скоба към маркуч след едно посещение на сервиз
                              Grand Cherokee WJ 3.1

Коментар

Първоначално публикуван от moiseev Преглед на мнение
                                Може да е нелогично, но става въпрос за педала на газта, досега не съм карал автоматик и си търсех съединителя хич не ми хрумна да натискам спирачка докато на влезох до средата в кръстовището...
                                Първоначално публикуван от ivdibi Преглед на мнение
                                Може и на газта да е пропаднал....като при мен
                                Миналия месец имах 1-2 подобни преминавания (за моя радост без последствия)
                                Ужас... Ще се очистите бре хора...
                                С двата крака на тоя голям педал и готово...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X