Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Конвенционална газова на Grand?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Конвенционална газова на Grand?

С голямо закъснение качвам окончателните снимки от монтажа. Чак днес имах възможност да го снимам.

Първоначалните ми впечатления са, че върви много добре, без забележки
    Още не съм засекъл разхода, но ще го направя при следващото зареждане.
    Прикачени файлове
    ZJ'96 5.2

Коментар

Жалко, че не прочетох темата ти по-рано... моят гранд го карам от лятото на миналата година с такъв газов инжекцион и можех доста труд и мислене да ти спестя...
      Браво, че си се справил сам. На икономичен режим и ако караш леко ще ти харчи около 25 л.
      LZ1RED

Коментар

Горе долу толкова харчи, въпреки, че не е на икономичен режим.
        Първо му зададох нормален режим, но не ми хареса как набира (загуби се от тягата), след което се повозихме с лаптопа 10-15 км и го настроих от "финни настройки" със съвсем друга крива с най-голям коефицент при най-голямото бензиново инжекторно време (някъде към 1.60) и плавно намалявано до инжекторното врмеме на празен ход (към 1.44). Сега много ме кефи как върви. Ще го замеря по-точно колко харчи и ще споделя...
        ZJ'96 5.2

Коментар

Първоначално публикуван от FDevil Преглед на мнение
          Горе долу толкова харчи, въпреки, че не е на икономичен режим.
          Първо му зададох нормален режим, но не ми хареса как набира (загуби се от тягата), след което се повозихме с лаптопа 10-15 км и го настроих от "финни настройки" със съвсем друга крива с най-голям коефицент при най-голямото бензиново инжекторно време (някъде към 1.60) и плавно намалявано до инжекторното врмеме на празен ход (към 1.44). Сега много ме кефи как върви. Ще го замеря по-точно колко харчи и ще споделя...
          Да ще съм благодарен. Ще ни спестиш 1-2 часа ръчкане по лаптопа.
          no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X